Hermans-Algem. Technieken NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Hermans-Algem. Technieken NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • Hermans-Algem. Technieken NV

Contactgegevens Hermans-Algem. Technieken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hermans-Algem. Technieken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hermans-Algem. Technieken NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 4; 3560; Lummen (Meldert), België

Telefoon (phone): 013 31 19 58 (+32-013 31 19 58) 013 31 19 58 (+32-013 31 19 58)

Fax (fax): 013 32 18 14 (+32-013 32 18 14) 013 32 18 14 (+32-013 32 18 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hermans-Algem. Technieken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hermans-Algem. Technieken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hermans-Algem. Technieken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hermans-Algem. Technieken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hermans-Algem. Technieken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hermans-Algem. Technieken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hermans-Algem. Technieken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hermans-Algem. Technieken NV
Products information Hermans-Algem. Technieken NV

BTW identificatienummer (tax): BE07383880615
Ondernemingsnummer: 6737609863
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Electric contractors - Industrial; Maintenance works - Industrial; Welding; Metal working; Conveyor systems (Internal); Sheet metal work

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hermans-Algem. Technieken NV
(Get full report from official database of BE for Hermans-Algem. Technieken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hermans-Algem. Technieken NV
Addition kinds of activities for Hermans-Algem. Technieken NV

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
83220609. Service league | Service league

Werken bij Hermans-Algem. Technieken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hermans-Algem. Technieken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hermans-Algem. Technieken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hermans-Algem. Technieken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Hermans-Algem. Technieken NV in sociale netwerken
Look for responds of Hermans-Algem. Technieken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hermans-Algem. Technieken NV. Laat een reactie achter voor Hermans-Algem. Technieken NV. Hermans-Algem. Technieken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hermans-Algem. Technieken NV. Leave a respond for Hermans-Algem. Technieken NV. Hermans-Algem. Technieken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hermans-Algem. Technieken NV op de google maps. Adres en contacten Hermans-Algem. Technieken NV
Location of Hermans-Algem. Technieken NV on the google maps. Address and contacts of Hermans-Algem. Technieken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hermans-Algem. Technieken NV Hermans-Algem. Technieken NV: LUC DE QUINNEMAR | Marina G | Le Jeune J-R | WILLEMS | MANUELA MARINELLI

Other related companies as Hermans-Algem. Technieken NV: LUC DE QUINNEMAR | Marina G | Le Jeune J-R | WILLEMS | MANUELA MARINELLI

Hermans-Algem. Technieken NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hermans-Algem. Technieken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07383880615. Het bedrijf Hermans-Algem. Technieken NV bevindt zich op het adres: Grote Baan 4; 3560; Lummen (Meldert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machinery builders. Lijst met producten zijn Electric contractors - Industrial; Maintenance works - Industrial; Welding; Metal working; Conveyor systems (Internal); Sheet metal work.
De hoofdactiviteit van Hermans-Algem. Technieken NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hermans-Algem. Technieken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hermans-Algem. Technieken NV, openstaande posities, locatie van Hermans-Algem. Technieken NV op de kaart.

Hermans-Algem. Technieken NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hermans-Algem. Technieken NV, company assigned to the tax number BE07383880615. The company Hermans-Algem. Technieken NV is located at the address: Grote Baan 4; 3560; Lummen (Meldert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machinery builders. List of products are Electric contractors - Industrial; Maintenance works - Industrial; Welding; Metal working; Conveyor systems (Internal); Sheet metal work.
The main activity of Hermans-Algem. Technieken NV is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hermans-Algem. Technieken NV is not available. You also can look at reviews of Hermans-Algem. Technieken NV, open positions, location of Hermans-Algem. Technieken NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hermans-Algem. Technieken NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hermans-Algem. Technieken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hermans-Algem. Technieken NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hermans-Algem. Technieken NV, employees, financial statistics.