Haz茅e Atelier SC

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Haz茅e Atelier SC
Private companiesFood Stores • Haz茅e Atelier SC

Contactgegevens Haz茅e Atelier SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haz茅e Atelier SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haz茅e Atelier SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Marnau 3; 6840; Neufch?teau (Longlier), België

Telefoon (phone): 061 27 73 17 (+32-061 27 73 17) 061 27 73 17 (+32-061 27 73 17)

Fax (fax): 061 27 92 15 (+32-061 27 92 15) 061 27 92 15 (+32-061 27 92 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haz茅e Atelier SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haz茅e Atelier SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haz茅e Atelier SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haz茅e Atelier SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haz茅e Atelier SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haz茅e Atelier SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haz茅e Atelier SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haz茅e Atelier SC
Products information Haz茅e Atelier SC

BTW identificatienummer (tax): BE01983001708
Ondernemingsnummer: 2373840332
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Haz茅e Atelier SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haz茅e Atelier SC
(Get full report from official database of BE for Haz茅e Atelier SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haz茅e Atelier SC
Addition kinds of activities for Haz茅e Atelier SC

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases

Werken bij Haz茅e Atelier SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haz茅e Atelier SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haz茅e Atelier SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haz茅e Atelier SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Haz茅e Atelier SC in sociale netwerken
Look for responds of Haz茅e Atelier SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haz茅e Atelier SC. Laat een reactie achter voor Haz茅e Atelier SC. Haz茅e Atelier SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haz茅e Atelier SC. Leave a respond for Haz茅e Atelier SC. Haz茅e Atelier SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haz茅e Atelier SC op de google maps. Adres en contacten Haz茅e Atelier SC
Location of Haz茅e Atelier SC on the google maps. Address and contacts of Haz茅e Atelier SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Haz茅e Atelier SC Haz茅e Atelier SC: FLHET DOMEIN BOKRIJK VZW | FA. VAN DEN MEERSCHAUT&ZN | LIBERALE MUTUALITEIT | TRADING & STEEL & CONSULTING | FRANK DIERICKX INFORMAT.

Other related companies as Haz茅e Atelier SC: FLHET DOMEIN BOKRIJK VZW | FA. VAN DEN MEERSCHAUT&ZN | LIBERALE MUTUALITEIT | TRADING & STEEL & CONSULTING | FRANK DIERICKX INFORMAT.

Haz茅e Atelier SC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haz茅e Atelier SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01983001708. Het bedrijf Haz茅e Atelier SC bevindt zich op het adres: Route de Marnau 3; 6840; Neufch?teau (Longlier). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machinery builders. Producten gemaakt in Haz茅e Atelier SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haz茅e Atelier SC is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haz茅e Atelier SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haz茅e Atelier SC, openstaande posities, locatie van Haz茅e Atelier SC op de kaart.

Haz茅e Atelier SC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haz茅e Atelier SC, company assigned to the tax number BE01983001708. The company Haz茅e Atelier SC is located at the address: Route de Marnau 3; 6840; Neufch?teau (Longlier). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machinery builders. Products created in Haz茅e Atelier SC were not found.
The main activity of Haz茅e Atelier SC is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Haz茅e Atelier SC is not available. You also can look at reviews of Haz茅e Atelier SC, open positions, location of Haz茅e Atelier SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haz茅e Atelier SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haz茅e Atelier SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haz茅e Atelier SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haz茅e Atelier SC, employees, financial statistics.