COBHRA INDUSTRIES BVBA

Contactgegevens COBHRA INDUSTRIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBHRA INDUSTRIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBHRA INDUSTRIES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peeterstraat 17; 2830; Willebroek (Tisselt), België

Telefoon (phone): 03 886 45 58 (+32-03 886 45 58) 03 886 45 58 (+32-03 886 45 58)

Fax (fax): 03 866 23 37 (+32-03 866 23 37) 03 866 23 37 (+32-03 866 23 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBHRA INDUSTRIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBHRA INDUSTRIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBHRA INDUSTRIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBHRA INDUSTRIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBHRA INDUSTRIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBHRA INDUSTRIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBHRA INDUSTRIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBHRA INDUSTRIES BVBA
Products information COBHRA INDUSTRIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02558135986
Ondernemingsnummer: 1540527343
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in COBHRA INDUSTRIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBHRA INDUSTRIES BVBA
(Get full report from official database of BE for COBHRA INDUSTRIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBHRA INDUSTRIES BVBA
Addition kinds of activities for COBHRA INDUSTRIES BVBA

07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
23290207. Mackinaws: mannen, jongeren en jongens | Mackinaws: men's, youths', and boys'
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij COBHRA INDUSTRIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBHRA INDUSTRIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBHRA INDUSTRIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBHRA INDUSTRIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van COBHRA INDUSTRIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COBHRA INDUSTRIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBHRA INDUSTRIES BVBA. Laat een reactie achter voor COBHRA INDUSTRIES BVBA. COBHRA INDUSTRIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBHRA INDUSTRIES BVBA. Leave a respond for COBHRA INDUSTRIES BVBA. COBHRA INDUSTRIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBHRA INDUSTRIES BVBA op de google maps. Adres en contacten COBHRA INDUSTRIES BVBA
Location of COBHRA INDUSTRIES BVBA on the google maps. Address and contacts of COBHRA INDUSTRIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COBHRA INDUSTRIES BVBA COBHRA INDUSTRIES BVBA: SKYPORT CORP.MEET.CENTER | De Stalen Greep | RDC MILIEUADVIES | Fabory Centre Brussels | Vissenaekens Steven

Other related companies as COBHRA INDUSTRIES BVBA: SKYPORT CORP.MEET.CENTER | De Stalen Greep | RDC MILIEUADVIES | Fabory Centre Brussels | Vissenaekens Steven

COBHRA INDUSTRIES BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBHRA INDUSTRIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02558135986. Het bedrijf COBHRA INDUSTRIES BVBA bevindt zich op het adres: Peeterstraat 17; 2830; Willebroek (Tisselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machinery builders. Producten gemaakt in COBHRA INDUSTRIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COBHRA INDUSTRIES BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBHRA INDUSTRIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBHRA INDUSTRIES BVBA, openstaande posities, locatie van COBHRA INDUSTRIES BVBA op de kaart.

COBHRA INDUSTRIES BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBHRA INDUSTRIES BVBA, company assigned to the tax number BE02558135986. The company COBHRA INDUSTRIES BVBA is located at the address: Peeterstraat 17; 2830; Willebroek (Tisselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machinery builders. Products created in COBHRA INDUSTRIES BVBA were not found.
The main activity of COBHRA INDUSTRIES BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COBHRA INDUSTRIES BVBA is not available. You also can look at reviews of COBHRA INDUSTRIES BVBA, open positions, location of COBHRA INDUSTRIES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBHRA INDUSTRIES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBHRA INDUSTRIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBHRA INDUSTRIES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBHRA INDUSTRIES BVBA, employees, financial statistics.