Machinemarkt Belgie NV

Contactgegevens Machinemarkt Belgie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Machinemarkt Belgie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Machinemarkt Belgie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rode Akkers 2; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 31 51 (+32-014 85 31 51) 014 85 31 51 (+32-014 85 31 51)

Fax (fax): 014 85 33 47 (+32-014 85 33 47) 014 85 33 47 (+32-014 85 33 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Machinemarkt Belgie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Machinemarkt Belgie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Machinemarkt Belgie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Machinemarkt Belgie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Machinemarkt Belgie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Machinemarkt Belgie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Machinemarkt Belgie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Machinemarkt Belgie NV
Products information Machinemarkt Belgie NV

BTW identificatienummer (tax): BE05188812255
Ondernemingsnummer: 2723205566
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Machines, apparatus & tools - Second-hand

Product categorie (product category): Machine tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Machinemarkt Belgie NV
(Get full report from official database of BE for Machinemarkt Belgie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Machinemarkt Belgie NV
Addition kinds of activities for Machinemarkt Belgie NV

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
42139906. Huishoudelijke goederen vervoer | Household goods transport
50310304. Deuren, nec | Doors, nec
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij Machinemarkt Belgie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Machinemarkt Belgie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Machinemarkt Belgie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Machinemarkt Belgie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

Zoek naar antwoorden van Machinemarkt Belgie NV in sociale netwerken
Look for responds of Machinemarkt Belgie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Machinemarkt Belgie NV. Laat een reactie achter voor Machinemarkt Belgie NV. Machinemarkt Belgie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Machinemarkt Belgie NV. Leave a respond for Machinemarkt Belgie NV. Machinemarkt Belgie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Machinemarkt Belgie NV op de google maps. Adres en contacten Machinemarkt Belgie NV
Location of Machinemarkt Belgie NV on the google maps. Address and contacts of Machinemarkt Belgie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Machinemarkt Belgie NV Machinemarkt Belgie NV: Demartin-Cools | FORTIS | CYNA ZAKENKANTOOR | TOYOTA | C&A

Other related companies as Machinemarkt Belgie NV: Demartin-Cools | FORTIS | CYNA ZAKENKANTOOR | TOYOTA | C&A

Machinemarkt Belgie NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Machinemarkt Belgie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05188812255. Het bedrijf Machinemarkt Belgie NV bevindt zich op het adres: Rode Akkers 2; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Machine tools. Lijst met producten zijn Machines, apparatus & tools - Second-hand.
De hoofdactiviteit van Machinemarkt Belgie NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Machinemarkt Belgie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Machinemarkt Belgie NV, openstaande posities, locatie van Machinemarkt Belgie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Machinemarkt Belgie NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Machinemarkt Belgie NV, company assigned to the tax number BE05188812255. The company Machinemarkt Belgie NV is located at the address: Rode Akkers 2; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Machine tools. List of products are Machines, apparatus & tools - Second-hand.
The main activity of Machinemarkt Belgie NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Machinemarkt Belgie NV is not available. You also can look at reviews of Machinemarkt Belgie NV, open positions, location of Machinemarkt Belgie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Machinemarkt Belgie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Machinemarkt Belgie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Machinemarkt Belgie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Machinemarkt Belgie NV, employees, financial statistics.