M.O.N.O. Occasions

Contactgegevens M.O.N.O. Occasions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.O.N.O. Occasions: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.O.N.O. Occasions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAIE MADAME 5; 6953; LESTERNY, België

Telefoon (phone): 084 36 70 67 (+32-084 36 70 67) 084 36 70 67 (+32-084 36 70 67)

Fax (fax): 084 36 70 64 (+32-084 36 70 64) 084 36 70 64 (+32-084 36 70 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.O.N.O. Occasions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.O.N.O. Occasions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.O.N.O. Occasions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.O.N.O. Occasions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.O.N.O. Occasions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.O.N.O. Occasions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.O.N.O. Occasions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.O.N.O. Occasions
Products information M.O.N.O. Occasions

BTW identificatienummer (tax): BE09915130615
Ondernemingsnummer: 1393859863
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Woodworking machinery & equipment

Product categorie (product category): Machine tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.O.N.O. Occasions
(Get full report from official database of BE for M.O.N.O. Occasions)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.O.N.O. Occasions
Addition kinds of activities for M.O.N.O. Occasions

01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
26210105. Patroonweefsel | Pattern tissue
36210203. Dynamotors | Dynamotors
50949904. Pearls | Pearls
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij M.O.N.O. Occasions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.O.N.O. Occasions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.O.N.O. Occasions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.O.N.O. Occasions. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van M.O.N.O. Occasions in sociale netwerken
Look for responds of M.O.N.O. Occasions in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.O.N.O. Occasions. Laat een reactie achter voor M.O.N.O. Occasions. M.O.N.O. Occasions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.O.N.O. Occasions. Leave a respond for M.O.N.O. Occasions. M.O.N.O. Occasions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.O.N.O. Occasions op de google maps. Adres en contacten M.O.N.O. Occasions
Location of M.O.N.O. Occasions on the google maps. Address and contacts of M.O.N.O. Occasions

Andere gerelateerde bedrijven als come M.O.N.O. Occasions M.O.N.O. Occasions: LELIANE MASSON | FRANCIS HUGO | KABOUTERLAND MASSEMEN | GEERT WOUTERS | Blondeau S

Other related companies as M.O.N.O. Occasions: LELIANE MASSON | FRANCIS HUGO | KABOUTERLAND MASSEMEN | GEERT WOUTERS | Blondeau S

M.O.N.O. Occasions is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.O.N.O. Occasions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915130615. Het bedrijf M.O.N.O. Occasions bevindt zich op het adres: RUE HAIE MADAME 5; 6953; LESTERNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machine tools. Lijst met producten zijn Woodworking machinery & equipment.
De hoofdactiviteit van M.O.N.O. Occasions is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.O.N.O. Occasions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.O.N.O. Occasions, openstaande posities, locatie van M.O.N.O. Occasions op de kaart.

M.O.N.O. Occasions is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.O.N.O. Occasions, company assigned to the tax number BE09915130615. The company M.O.N.O. Occasions is located at the address: RUE HAIE MADAME 5; 6953; LESTERNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machine tools. List of products are Woodworking machinery & equipment.
The main activity of M.O.N.O. Occasions is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.O.N.O. Occasions is not available. You also can look at reviews of M.O.N.O. Occasions, open positions, location of M.O.N.O. Occasions on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.O.N.O. Occasions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.O.N.O. Occasions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.O.N.O. Occasions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.O.N.O. Occasions, employees, financial statistics.