Vercammen (Fietsen)

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vercammen (Fietsen)

Contactgegevens Vercammen (Fietsen): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercammen (Fietsen): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercammen (Fietsen)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Akker 39; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 458 40 59 (+32-03 458 40 59) 03 458 40 59 (+32-03 458 40 59)

Fax (fax): +32 (13) 408-57-20 +32 (13) 408-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercammen (Fietsen): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercammen (Fietsen)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercammen (Fietsen)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercammen (Fietsen), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercammen (Fietsen). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercammen (Fietsen), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercammen (Fietsen). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercammen (Fietsen)
Products information Vercammen (Fietsen)

BTW identificatienummer (tax): BE07623931884
Ondernemingsnummer: 9467163085
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Vercammen (Fietsen) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercammen (Fietsen)
(Get full report from official database of BE for Vercammen (Fietsen))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercammen (Fietsen)
Addition kinds of activities for Vercammen (Fietsen)

281907. carbiden | Carbides
331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij Vercammen (Fietsen): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercammen (Fietsen): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercammen (Fietsen). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercammen (Fietsen). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Vercammen (Fietsen) in sociale netwerken
Look for responds of Vercammen (Fietsen) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercammen (Fietsen). Laat een reactie achter voor Vercammen (Fietsen). Vercammen (Fietsen) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercammen (Fietsen). Leave a respond for Vercammen (Fietsen). Vercammen (Fietsen) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercammen (Fietsen) op de google maps. Adres en contacten Vercammen (Fietsen)
Location of Vercammen (Fietsen) on the google maps. Address and contacts of Vercammen (Fietsen)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercammen (Fietsen) Vercammen (Fietsen): Vercruyssen-Roeland CV | PEN | AGESIMMO | A.C.V. | C.I.A.

Other related companies as Vercammen (Fietsen): Vercruyssen-Roeland CV | PEN | AGESIMMO | A.C.V. | C.I.A.

Vercammen (Fietsen) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercammen (Fietsen), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07623931884. Het bedrijf Vercammen (Fietsen) bevindt zich op het adres: Hoge Akker 39; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Vercammen (Fietsen) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercammen (Fietsen) is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercammen (Fietsen) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercammen (Fietsen), openstaande posities, locatie van Vercammen (Fietsen) op de kaart.

Vercammen (Fietsen) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vercammen (Fietsen), company assigned to the tax number BE07623931884. The company Vercammen (Fietsen) is located at the address: Hoge Akker 39; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Vercammen (Fietsen) were not found.
The main activity of Vercammen (Fietsen) is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercammen (Fietsen) is not available. You also can look at reviews of Vercammen (Fietsen), open positions, location of Vercammen (Fietsen) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercammen (Fietsen), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercammen (Fietsen), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercammen (Fietsen), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercammen (Fietsen), employees, financial statistics.