VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING
Private companiesFood Stores • VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

Contactgegevens VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 119; 2800; MECHELEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 15202131 (+32-15202131) 15202131 (+32-15202131)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING
Products information VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING
(Get full report from official database of BE for VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING
Addition kinds of activities for VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery
45810100. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
72990502. Party planning service | Party planning service
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING in sociale netwerken
Look for responds of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Laat een reactie achter voor VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. Leave a respond for VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING. VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING op de google maps. Adres en contacten VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING
Location of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING on the google maps. Address and contacts of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING

Andere gerelateerde bedrijven als come VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: EUROPABANK | Ch?teau-Ferme de Moriensart | COIFFURE VERA | IN D'HOLLEBEEK | Durrey Sandra

Other related companies as VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING: EUROPABANK | Ch?teau-Ferme de Moriensart | COIFFURE VERA | IN D'HOLLEBEEK | Durrey Sandra

VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 119; 2800; MECHELEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, openstaande posities, locatie van VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING op de kaart.

VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, company assigned to the tax number BE04045410156. The company VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 119; 2800; MECHELEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING were not found.
The main activity of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING is not available. You also can look at reviews of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, open positions, location of VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERTROUWENSCENTRUM KINDERMISHANDELING, employees, financial statistics.