VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING
Private companiesAmusement and Recreation Services • VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

Contactgegevens VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERENKRIJGSINGEL 30; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11274672 (+32-11274672) 11274672 (+32-11274672)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING
Products information VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING
(Get full report from official database of BE for VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING
Addition kinds of activities for VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing

Werken bij VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Looking for open vacancies in other companies

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING in sociale netwerken
Look for responds of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Laat een reactie achter voor VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. Leave a respond for VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING. VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING op de google maps. Adres en contacten VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING
Location of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING on the google maps. Address and contacts of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING

Andere gerelateerde bedrijven als come VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: AUXIFINA | LE COLLECTION´HEURE | K.V.B.P. EEKLO | DOZOT | HET WASE PIJPROKERSSALON

Other related companies as VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING: AUXIFINA | LE COLLECTION´HEURE | K.V.B.P. EEKLO | DOZOT | HET WASE PIJPROKERSSALON

VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING bevindt zich op het adres: BOERENKRIJGSINGEL 30; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, openstaande posities, locatie van VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING op de kaart.

VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, company assigned to the tax number BE09197174072. The company VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is located at the address: BOERENKRIJGSINGEL 30; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING were not found.
The main activity of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING is not available. You also can look at reviews of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, open positions, location of VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERTROUWENSCENTRUM INZAKE KINDERMISHANDELING, employees, financial statistics.