RODE KRUIS LONDERZEEL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • RODE KRUIS LONDERZEEL
Private companiesTextile Mill Products • RODE KRUIS LONDERZEEL

Contactgegevens RODE KRUIS LONDERZEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS LONDERZEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS LONDERZEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 85; 1851; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22703618 (+32-22703618) 22703618 (+32-22703618)

Fax (fax): +32 (19) 965-25-55 +32 (19) 965-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS LONDERZEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS LONDERZEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS LONDERZEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS LONDERZEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS LONDERZEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS LONDERZEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS LONDERZEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS LONDERZEEL
Products information RODE KRUIS LONDERZEEL

BTW identificatienummer (tax): BE09919250488
Ondernemingsnummer: 6661529541
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in RODE KRUIS LONDERZEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS LONDERZEEL
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS LONDERZEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS LONDERZEEL
Addition kinds of activities for RODE KRUIS LONDERZEEL

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware

Werken bij RODE KRUIS LONDERZEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS LONDERZEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS LONDERZEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS LONDERZEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS LONDERZEEL in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS LONDERZEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS LONDERZEEL. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS LONDERZEEL. RODE KRUIS LONDERZEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS LONDERZEEL. Leave a respond for RODE KRUIS LONDERZEEL. RODE KRUIS LONDERZEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS LONDERZEEL op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS LONDERZEEL
Location of RODE KRUIS LONDERZEEL on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS LONDERZEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS LONDERZEEL RODE KRUIS LONDERZEEL: FORTIS | Boes Patrick BVBA | THERMAE GRIMBERGEN | De Melker Belgium NV | PIERRE VAN DAMME

Other related companies as RODE KRUIS LONDERZEEL: FORTIS | Boes Patrick BVBA | THERMAE GRIMBERGEN | De Melker Belgium NV | PIERRE VAN DAMME

RODE KRUIS LONDERZEEL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS LONDERZEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919250488. Het bedrijf RODE KRUIS LONDERZEEL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 85; 1851; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS LONDERZEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS LONDERZEEL is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS LONDERZEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS LONDERZEEL, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS LONDERZEEL op de kaart.

RODE KRUIS LONDERZEEL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS LONDERZEEL, company assigned to the tax number BE09919250488. The company RODE KRUIS LONDERZEEL is located at the address: KERKSTRAAT 85; 1851; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS LONDERZEEL were not found.
The main activity of RODE KRUIS LONDERZEEL is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS LONDERZEEL is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS LONDERZEEL, open positions, location of RODE KRUIS LONDERZEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS LONDERZEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS LONDERZEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS LONDERZEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS LONDERZEEL, employees, financial statistics.