RODE KRUIS LIEDEKERKE

Contactgegevens RODE KRUIS LIEDEKERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS LIEDEKERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS LIEDEKERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 71; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53682266 (+32-53682266) 53682266 (+32-53682266)

Fax (fax): +32 (86) 538-76-74 +32 (86) 538-76-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS LIEDEKERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS LIEDEKERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS LIEDEKERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS LIEDEKERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS LIEDEKERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS LIEDEKERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS LIEDEKERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS LIEDEKERKE
Products information RODE KRUIS LIEDEKERKE

BTW identificatienummer (tax): BE09385314941
Ondernemingsnummer: 6171539306
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RODE KRUIS LIEDEKERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS LIEDEKERKE
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS LIEDEKERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS LIEDEKERKE
Addition kinds of activities for RODE KRUIS LIEDEKERKE

866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
27820201. albums | Albums
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric

Werken bij RODE KRUIS LIEDEKERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS LIEDEKERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS LIEDEKERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS LIEDEKERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS LIEDEKERKE in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS LIEDEKERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS LIEDEKERKE. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS LIEDEKERKE. RODE KRUIS LIEDEKERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS LIEDEKERKE. Leave a respond for RODE KRUIS LIEDEKERKE. RODE KRUIS LIEDEKERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS LIEDEKERKE op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS LIEDEKERKE
Location of RODE KRUIS LIEDEKERKE on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS LIEDEKERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS LIEDEKERKE RODE KRUIS LIEDEKERKE: GARAGE DEVELTERE | Verzekeringen Waterinckx NV | De Clercq René | C.P.A.S. | D. VERGOTE

Other related companies as RODE KRUIS LIEDEKERKE: GARAGE DEVELTERE | Verzekeringen Waterinckx NV | De Clercq René | C.P.A.S. | D. VERGOTE

RODE KRUIS LIEDEKERKE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS LIEDEKERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09385314941. Het bedrijf RODE KRUIS LIEDEKERKE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 71; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS LIEDEKERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS LIEDEKERKE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS LIEDEKERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS LIEDEKERKE, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS LIEDEKERKE op de kaart.

RODE KRUIS LIEDEKERKE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS LIEDEKERKE, company assigned to the tax number BE09385314941. The company RODE KRUIS LIEDEKERKE is located at the address: STATIONSSTRAAT 71; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS LIEDEKERKE were not found.
The main activity of RODE KRUIS LIEDEKERKE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS LIEDEKERKE is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS LIEDEKERKE, open positions, location of RODE KRUIS LIEDEKERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS LIEDEKERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS LIEDEKERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS LIEDEKERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS LIEDEKERKE, employees, financial statistics.