RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)
Private companiesMotor Freight Transportation • RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

Contactgegevens RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEURGATSESTEENWEG 94; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26454723 (+32-26454723) 26454723 (+32-26454723)

Fax (fax): +32 (84) 806-38-18 +32 (84) 806-38-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)
Products information RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

BTW identificatienummer (tax): BE04340393066
Ondernemingsnummer: 5134429931
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST))

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)
Addition kinds of activities for RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
57220208. Stofzuigers | Vacuum cleaners
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Laat een reactie achter voor RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). Leave a respond for RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST). RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)
Location of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST)

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): GROEP ARGENTA | Resitec NV | Limburgse Notarissen Genootschap | WILLY VANALLEMEERSCH | FRANS THEVELIN

Other related companies as RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST): GROEP ARGENTA | Resitec NV | Limburgse Notarissen Genootschap | WILLY VANALLEMEERSCH | FRANS THEVELIN

RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04340393066. Het bedrijf RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) bevindt zich op het adres: VLEURGATSESTEENWEG 94; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), openstaande posities, locatie van RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) op de kaart.

RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), company assigned to the tax number BE04340393066. The company RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is located at the address: VLEURGATSESTEENWEG 94; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) were not found.
The main activity of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), open positions, location of RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS BRUSSEL HOOFDSTAD (GEWEST), employees, financial statistics.