PLANNING MAROLLES

Contactgegevens PLANNING MAROLLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLANNING MAROLLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLANNING MAROLLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA ROUE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25112990 (+32-25112990) 25112990 (+32-25112990)

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLANNING MAROLLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLANNING MAROLLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLANNING MAROLLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLANNING MAROLLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLANNING MAROLLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLANNING MAROLLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLANNING MAROLLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLANNING MAROLLES
Products information PLANNING MAROLLES

BTW identificatienummer (tax): BE02392242431
Ondernemingsnummer: 3629028320
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PLANNING MAROLLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLANNING MAROLLES
(Get full report from official database of BE for PLANNING MAROLLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLANNING MAROLLES
Addition kinds of activities for PLANNING MAROLLES

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
39659902. Hair curlers | Hair curlers
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
73349902. Mimeographing | Mimeographing
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij PLANNING MAROLLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLANNING MAROLLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLANNING MAROLLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLANNING MAROLLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van PLANNING MAROLLES in sociale netwerken
Look for responds of PLANNING MAROLLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLANNING MAROLLES. Laat een reactie achter voor PLANNING MAROLLES. PLANNING MAROLLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLANNING MAROLLES. Leave a respond for PLANNING MAROLLES. PLANNING MAROLLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLANNING MAROLLES op de google maps. Adres en contacten PLANNING MAROLLES
Location of PLANNING MAROLLES on the google maps. Address and contacts of PLANNING MAROLLES

Andere gerelateerde bedrijven als come PLANNING MAROLLES PLANNING MAROLLES: LUC PIPELEERS | Grignotière (La) | INTERNATIONAL GARAGE | TRADE GOLF INTERNATIONAL | Bohez Productions

Other related companies as PLANNING MAROLLES: LUC PIPELEERS | Grignotière (La) | INTERNATIONAL GARAGE | TRADE GOLF INTERNATIONAL | Bohez Productions

PLANNING MAROLLES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLANNING MAROLLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02392242431. Het bedrijf PLANNING MAROLLES bevindt zich op het adres: RUE DE LA ROUE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in PLANNING MAROLLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLANNING MAROLLES is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLANNING MAROLLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLANNING MAROLLES, openstaande posities, locatie van PLANNING MAROLLES op de kaart.

PLANNING MAROLLES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLANNING MAROLLES, company assigned to the tax number BE02392242431. The company PLANNING MAROLLES is located at the address: RUE DE LA ROUE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in PLANNING MAROLLES were not found.
The main activity of PLANNING MAROLLES is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLANNING MAROLLES is not available. You also can look at reviews of PLANNING MAROLLES, open positions, location of PLANNING MAROLLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLANNING MAROLLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLANNING MAROLLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLANNING MAROLLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLANNING MAROLLES, employees, financial statistics.