KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN
Private companiesDepository Institutions • KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

Contactgegevens KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMBRUGGESTRAAT 204; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32231071 32231071

Fax (fax): +32 (14) 300-85-68 +32 (14) 300-85-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN
Products information KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

BTW identificatienummer (tax): BE04382965087
Ondernemingsnummer: 5567016601
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN
(Get full report from official database of BE for KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN
Addition kinds of activities for KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
37280502. Doel drones | Target drones
50460104. Wanden | Partitions
58120000. Eten plaatsen | Eating places
59410201. Munitie | Ammunition

Werken bij KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN in sociale netwerken
Look for responds of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Laat een reactie achter voor KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. Leave a respond for KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN. KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN op de google maps. Adres en contacten KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN
Location of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN on the google maps. Address and contacts of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: WINSOL | S.A.S.M.I. PALATOISE | JACQUERIE - MASSON SA | FABRI SALON BELGIQUE | Din Consulting BVBA

Other related companies as KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN: WINSOL | S.A.S.M.I. PALATOISE | JACQUERIE - MASSON SA | FABRI SALON BELGIQUE | Din Consulting BVBA

KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382965087. Het bedrijf KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN bevindt zich op het adres: DAMBRUGGESTRAAT 204; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, openstaande posities, locatie van KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN op de kaart.

KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, company assigned to the tax number BE04382965087. The company KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is located at the address: DAMBRUGGESTRAAT 204; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN were not found.
The main activity of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN is not available. You also can look at reviews of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, open positions, location of KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KR. HOMOSEKSUELE SENIOREN, employees, financial statistics.