KANKERINFO-INFO CANCER

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • KANKERINFO-INFO CANCER
Private companiesApparel and Accessory Stores • KANKERINFO-INFO CANCER

Contactgegevens KANKERINFO-INFO CANCER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANKERINFO-INFO CANCER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANKERINFO-INFO CANCER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): .; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 80015800 (+32-80015800) 80015800 (+32-80015800)

Fax (fax): +32 (3) 299-16-34 +32 (3) 299-16-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANKERINFO-INFO CANCER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANKERINFO-INFO CANCER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANKERINFO-INFO CANCER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANKERINFO-INFO CANCER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANKERINFO-INFO CANCER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANKERINFO-INFO CANCER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANKERINFO-INFO CANCER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANKERINFO-INFO CANCER
Products information KANKERINFO-INFO CANCER

BTW identificatienummer (tax): BE01281524658
Ondernemingsnummer: 3665283203
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KANKERINFO-INFO CANCER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANKERINFO-INFO CANCER
(Get full report from official database of BE for KANKERINFO-INFO CANCER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANKERINFO-INFO CANCER
Addition kinds of activities for KANKERINFO-INFO CANCER

335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
35690102. Filters en strainers, pijpleiding | Filters and strainers, pipeline
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij KANKERINFO-INFO CANCER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANKERINFO-INFO CANCER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANKERINFO-INFO CANCER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANKERINFO-INFO CANCER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van KANKERINFO-INFO CANCER in sociale netwerken
Look for responds of KANKERINFO-INFO CANCER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANKERINFO-INFO CANCER. Laat een reactie achter voor KANKERINFO-INFO CANCER. KANKERINFO-INFO CANCER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANKERINFO-INFO CANCER. Leave a respond for KANKERINFO-INFO CANCER. KANKERINFO-INFO CANCER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANKERINFO-INFO CANCER op de google maps. Adres en contacten KANKERINFO-INFO CANCER
Location of KANKERINFO-INFO CANCER on the google maps. Address and contacts of KANKERINFO-INFO CANCER

Andere gerelateerde bedrijven als come KANKERINFO-INFO CANCER KANKERINFO-INFO CANCER: LEMMENS FERNAND SA | Demeyere Luc | PIZZA COUPRY | Dony Serge | GARAGE LIBRECHT

Other related companies as KANKERINFO-INFO CANCER: LEMMENS FERNAND SA | Demeyere Luc | PIZZA COUPRY | Dony Serge | GARAGE LIBRECHT

KANKERINFO-INFO CANCER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANKERINFO-INFO CANCER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01281524658. Het bedrijf KANKERINFO-INFO CANCER bevindt zich op het adres: .; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in KANKERINFO-INFO CANCER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANKERINFO-INFO CANCER is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANKERINFO-INFO CANCER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANKERINFO-INFO CANCER, openstaande posities, locatie van KANKERINFO-INFO CANCER op de kaart.

KANKERINFO-INFO CANCER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANKERINFO-INFO CANCER, company assigned to the tax number BE01281524658. The company KANKERINFO-INFO CANCER is located at the address: .; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in KANKERINFO-INFO CANCER were not found.
The main activity of KANKERINFO-INFO CANCER is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KANKERINFO-INFO CANCER is not available. You also can look at reviews of KANKERINFO-INFO CANCER, open positions, location of KANKERINFO-INFO CANCER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANKERINFO-INFO CANCER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANKERINFO-INFO CANCER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANKERINFO-INFO CANCER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANKERINFO-INFO CANCER, employees, financial statistics.