COUTURE SABRINA

Contactgegevens COUTURE SABRINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE SABRINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE SABRINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUMBEEKSESTEENWEG 446; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51248527 (+32-51248527) 51248527 (+32-51248527)

Fax (fax): +32 (61) 833-26-46 +32 (61) 833-26-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE SABRINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE SABRINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE SABRINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE SABRINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE SABRINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE SABRINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE SABRINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE SABRINA
Products information COUTURE SABRINA

BTW identificatienummer (tax): BE01173583984
Ondernemingsnummer: 6052337646
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in COUTURE SABRINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE SABRINA
(Get full report from official database of BE for COUTURE SABRINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE SABRINA
Addition kinds of activities for COUTURE SABRINA

147902. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij COUTURE SABRINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE SABRINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE SABRINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE SABRINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van COUTURE SABRINA in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE SABRINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE SABRINA. Laat een reactie achter voor COUTURE SABRINA. COUTURE SABRINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE SABRINA. Leave a respond for COUTURE SABRINA. COUTURE SABRINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE SABRINA op de google maps. Adres en contacten COUTURE SABRINA
Location of COUTURE SABRINA on the google maps. Address and contacts of COUTURE SABRINA

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE SABRINA COUTURE SABRINA: GAUTHIER CRUYSMANS | CATHY HOUTRELLE | BOEKENBERG BAKKERIJ | B.T.O. Products Dokter NV | ANNELORE DEBOUVER

Other related companies as COUTURE SABRINA: GAUTHIER CRUYSMANS | CATHY HOUTRELLE | BOEKENBERG BAKKERIJ | B.T.O. Products Dokter NV | ANNELORE DEBOUVER

COUTURE SABRINA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE SABRINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01173583984. Het bedrijf COUTURE SABRINA bevindt zich op het adres: RUMBEEKSESTEENWEG 446; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maatkleding Fab. Producten gemaakt in COUTURE SABRINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUTURE SABRINA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE SABRINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE SABRINA, openstaande posities, locatie van COUTURE SABRINA op de kaart.

COUTURE SABRINA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUTURE SABRINA, company assigned to the tax number BE01173583984. The company COUTURE SABRINA is located at the address: RUMBEEKSESTEENWEG 446; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maatkleding Fab. Products created in COUTURE SABRINA were not found.
The main activity of COUTURE SABRINA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE SABRINA is not available. You also can look at reviews of COUTURE SABRINA, open positions, location of COUTURE SABRINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE SABRINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE SABRINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE SABRINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE SABRINA, employees, financial statistics.