VAN PARYS LUC

Contactgegevens VAN PARYS LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PARYS LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PARYS LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92243499 (+32-92243499) 92243499 (+32-92243499)

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PARYS LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PARYS LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PARYS LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PARYS LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PARYS LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PARYS LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PARYS LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PARYS LUC
Products information VAN PARYS LUC

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial.. Sp茅cialit茅s: Droit Familial, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PARYS LUC
(Get full report from official database of BE for VAN PARYS LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PARYS LUC
Addition kinds of activities for VAN PARYS LUC

234101. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
364401. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij VAN PARYS LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PARYS LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PARYS LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PARYS LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van VAN PARYS LUC in sociale netwerken
Look for responds of VAN PARYS LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PARYS LUC. Laat een reactie achter voor VAN PARYS LUC. VAN PARYS LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PARYS LUC. Leave a respond for VAN PARYS LUC. VAN PARYS LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PARYS LUC op de google maps. Adres en contacten VAN PARYS LUC
Location of VAN PARYS LUC on the google maps. Address and contacts of VAN PARYS LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PARYS LUC VAN PARYS LUC: AZOU JACQUES | INTERELECTRA | PMU | Centre Esp茅rance Pr茅sence | KRISTOF CHANTERIE

Other related companies as VAN PARYS LUC: AZOU JACQUES | INTERELECTRA | PMU | Centre Esp茅rance Pr茅sence | KRISTOF CHANTERIE

VAN PARYS LUC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PARYS LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf VAN PARYS LUC bevindt zich op het adres: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial.. Sp茅cialit茅s: Droit Familial, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle..
De hoofdactiviteit van VAN PARYS LUC is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PARYS LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PARYS LUC, openstaande posities, locatie van VAN PARYS LUC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN PARYS LUC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PARYS LUC, company assigned to the tax number BE04993255615. The company VAN PARYS LUC is located at the address: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial.. Sp茅cialit茅s: Droit Familial, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Professionnelle..
The main activity of VAN PARYS LUC is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PARYS LUC is not available. You also can look at reviews of VAN PARYS LUC, open positions, location of VAN PARYS LUC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PARYS LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PARYS LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PARYS LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PARYS LUC, employees, financial statistics.