DELMEIRE GUY

Contactgegevens DELMEIRE GUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELMEIRE GUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELMEIRE GUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG.CHALMETLAAN 62; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455170 (+32-93455170) 93455170 (+32-93455170)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELMEIRE GUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELMEIRE GUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELMEIRE GUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELMEIRE GUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELMEIRE GUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELMEIRE GUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELMEIRE GUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELMEIRE GUY
Products information DELMEIRE GUY

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELMEIRE GUY
(Get full report from official database of BE for DELMEIRE GUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELMEIRE GUY
Addition kinds of activities for DELMEIRE GUY

30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
35230406. Cream scheiders | Cream separators
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training
89990200. Kunstgerelateerde diensten | Art related services

Werken bij DELMEIRE GUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELMEIRE GUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELMEIRE GUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELMEIRE GUY. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

Zoek naar antwoorden van DELMEIRE GUY in sociale netwerken
Look for responds of DELMEIRE GUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELMEIRE GUY. Laat een reactie achter voor DELMEIRE GUY. DELMEIRE GUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELMEIRE GUY. Leave a respond for DELMEIRE GUY. DELMEIRE GUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELMEIRE GUY op de google maps. Adres en contacten DELMEIRE GUY
Location of DELMEIRE GUY on the google maps. Address and contacts of DELMEIRE GUY

Andere gerelateerde bedrijven als come DELMEIRE GUY DELMEIRE GUY: YVES VANDER VEEN | MANITOU BENELUX SA | COIFFURE VERA | POLY-SOFT | Van De Craan W BVBA

Other related companies as DELMEIRE GUY: YVES VANDER VEEN | MANITOU BENELUX SA | COIFFURE VERA | POLY-SOFT | Van De Craan W BVBA

DELMEIRE GUY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELMEIRE GUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf DELMEIRE GUY bevindt zich op het adres: BURG.CHALMETLAAN 62; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
De hoofdactiviteit van DELMEIRE GUY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELMEIRE GUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELMEIRE GUY, openstaande posities, locatie van DELMEIRE GUY op de kaart.

DELMEIRE GUY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELMEIRE GUY, company assigned to the tax number BE01557281494. The company DELMEIRE GUY is located at the address: BURG.CHALMETLAAN 62; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Sp茅cialit茅s: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
The main activity of DELMEIRE GUY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DELMEIRE GUY is not available. You also can look at reviews of DELMEIRE GUY, open positions, location of DELMEIRE GUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELMEIRE GUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELMEIRE GUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELMEIRE GUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELMEIRE GUY, employees, financial statistics.