Rijwielen Pinckers

Contactgegevens Rijwielen Pinckers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rijwielen Pinckers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rijwielen Pinckers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 266A; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte), België

Telefoon (phone): 0477 23 03 11; 04 381 23 62 (+32-0477 23 03 11; 04 381 23 62) 0477 23 03 11; 04 381 23 62 (+32-0477 23 03 11; 04 381 23 62)

Fax (fax): +32 (64) 267-98-86 +32 (64) 267-98-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rijwielen Pinckers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rijwielen Pinckers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rijwielen Pinckers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rijwielen Pinckers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rijwielen Pinckers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rijwielen Pinckers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rijwielen Pinckers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rijwielen Pinckers
Products information Rijwielen Pinckers

BTW identificatienummer (tax): BE02152465820
Ondernemingsnummer: 8450653076
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Rijwielen Pinckers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rijwielen Pinckers
(Get full report from official database of BE for Rijwielen Pinckers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rijwielen Pinckers
Addition kinds of activities for Rijwielen Pinckers

327208. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
17999907. Ontwateren | Dewatering
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij Rijwielen Pinckers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rijwielen Pinckers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rijwielen Pinckers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rijwielen Pinckers. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van Rijwielen Pinckers in sociale netwerken
Look for responds of Rijwielen Pinckers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rijwielen Pinckers. Laat een reactie achter voor Rijwielen Pinckers. Rijwielen Pinckers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rijwielen Pinckers. Leave a respond for Rijwielen Pinckers. Rijwielen Pinckers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rijwielen Pinckers op de google maps. Adres en contacten Rijwielen Pinckers
Location of Rijwielen Pinckers on the google maps. Address and contacts of Rijwielen Pinckers

Andere gerelateerde bedrijven als come Rijwielen Pinckers Rijwielen Pinckers: O.N.E. | MAKRI | LABO OILY | GARAGE SERVAES | VAN DYCK FR. CONST. & ZN

Other related companies as Rijwielen Pinckers: O.N.E. | MAKRI | LABO OILY | GARAGE SERVAES | VAN DYCK FR. CONST. & ZN

Rijwielen Pinckers is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rijwielen Pinckers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02152465820. Het bedrijf Rijwielen Pinckers bevindt zich op het adres: Rue Haute 266A; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Rijwielen Pinckers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rijwielen Pinckers is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rijwielen Pinckers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rijwielen Pinckers, openstaande posities, locatie van Rijwielen Pinckers op de kaart.

Rijwielen Pinckers is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rijwielen Pinckers, company assigned to the tax number BE02152465820. The company Rijwielen Pinckers is located at the address: Rue Haute 266A; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Rijwielen Pinckers were not found.
The main activity of Rijwielen Pinckers is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rijwielen Pinckers is not available. You also can look at reviews of Rijwielen Pinckers, open positions, location of Rijwielen Pinckers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rijwielen Pinckers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rijwielen Pinckers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rijwielen Pinckers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rijwielen Pinckers, employees, financial statistics.