TOM DE CLERCQ

Contactgegevens TOM DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOM DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOM DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPENPLEIN 14; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92285732 (+32-92285732) 92285732 (+32-92285732)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOM DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOM DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOM DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOM DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOM DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOM DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOM DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOM DE CLERCQ
Products information TOM DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOM DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for TOM DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOM DE CLERCQ
Addition kinds of activities for TOM DE CLERCQ

651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services

Werken bij TOM DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOM DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOM DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOM DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van TOM DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of TOM DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOM DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor TOM DE CLERCQ. TOM DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOM DE CLERCQ. Leave a respond for TOM DE CLERCQ. TOM DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOM DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten TOM DE CLERCQ
Location of TOM DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of TOM DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come TOM DE CLERCQ TOM DE CLERCQ: RUGBY COQ MOSAN | DA | FAES CARROSSERIE | Distritech NV | WIM'S GARAGE

Other related companies as TOM DE CLERCQ: RUGBY COQ MOSAN | DA | FAES CARROSSERIE | Distritech NV | WIM'S GARAGE

TOM DE CLERCQ is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOM DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf TOM DE CLERCQ bevindt zich op het adres: ANTWERPENPLEIN 14; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van TOM DE CLERCQ is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOM DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOM DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van TOM DE CLERCQ op de kaart.

TOM DE CLERCQ is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOM DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE05861175537. The company TOM DE CLERCQ is located at the address: ANTWERPENPLEIN 14; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of TOM DE CLERCQ is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOM DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of TOM DE CLERCQ, open positions, location of TOM DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOM DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOM DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOM DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOM DE CLERCQ, employees, financial statistics.