Rasschaert A

Contactgegevens Rasschaert A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rasschaert A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rasschaert A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 35; 9260; Wichelen (Schellebelle), België

Telefoon (phone): 09 369 54 75 (+32-09 369 54 75) 09 369 54 75 (+32-09 369 54 75)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rasschaert A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rasschaert A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rasschaert A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rasschaert A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rasschaert A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rasschaert A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rasschaert A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rasschaert A
Products information Rasschaert A

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Rasschaert A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rasschaert A
(Get full report from official database of BE for Rasschaert A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rasschaert A
Addition kinds of activities for Rasschaert A

506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij Rasschaert A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rasschaert A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rasschaert A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rasschaert A. Looking for open vacancies in other companies

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

Zoek naar antwoorden van Rasschaert A in sociale netwerken
Look for responds of Rasschaert A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rasschaert A. Laat een reactie achter voor Rasschaert A. Rasschaert A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rasschaert A. Leave a respond for Rasschaert A. Rasschaert A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rasschaert A op de google maps. Adres en contacten Rasschaert A
Location of Rasschaert A on the google maps. Address and contacts of Rasschaert A

Andere gerelateerde bedrijven als come Rasschaert A Rasschaert A: Rita | Estivale | O.C.M.W. | CECILIA PAUWELS | JEAN-LUC HENNEBERT

Other related companies as Rasschaert A: Rita | Estivale | O.C.M.W. | CECILIA PAUWELS | JEAN-LUC HENNEBERT

Rasschaert A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rasschaert A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf Rasschaert A bevindt zich op het adres: Stationsstraat 35; 9260; Wichelen (Schellebelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Rasschaert A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rasschaert A is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rasschaert A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rasschaert A, openstaande posities, locatie van Rasschaert A op de kaart.

Rasschaert A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rasschaert A, company assigned to the tax number BE05671112060. The company Rasschaert A is located at the address: Stationsstraat 35; 9260; Wichelen (Schellebelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Rasschaert A were not found.
The main activity of Rasschaert A is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rasschaert A is not available. You also can look at reviews of Rasschaert A, open positions, location of Rasschaert A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rasschaert A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rasschaert A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rasschaert A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rasschaert A, employees, financial statistics.