PHILIPPE VAN WESEMAEL

Contactgegevens PHILIPPE VAN WESEMAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VAN WESEMAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VAN WESEMAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GRAND CERF 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25137810 (+32-25137810) 25137810 (+32-25137810)

Fax (fax): +32 (64) 913-25-58 +32 (64) 913-25-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VAN WESEMAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VAN WESEMAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VAN WESEMAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VAN WESEMAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VAN WESEMAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VAN WESEMAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VAN WESEMAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VAN WESEMAEL
Products information PHILIPPE VAN WESEMAEL

BTW identificatienummer (tax): BE06723876953
Ondernemingsnummer: 5256927490
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VAN WESEMAEL
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VAN WESEMAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VAN WESEMAEL
Addition kinds of activities for PHILIPPE VAN WESEMAEL

212100. sigaren | Cigars
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
64110305. Vastgoed- en ongevallenverzekeringsagent | Property and casualty insurance agent
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij PHILIPPE VAN WESEMAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VAN WESEMAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VAN WESEMAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VAN WESEMAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VAN WESEMAEL in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VAN WESEMAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VAN WESEMAEL. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VAN WESEMAEL. PHILIPPE VAN WESEMAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VAN WESEMAEL. Leave a respond for PHILIPPE VAN WESEMAEL. PHILIPPE VAN WESEMAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VAN WESEMAEL op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VAN WESEMAEL
Location of PHILIPPE VAN WESEMAEL on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VAN WESEMAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VAN WESEMAEL PHILIPPE VAN WESEMAEL: BBL | Providence (La) | Marketing Power | D.V.C.TRANS | Derycke Martijn

Other related companies as PHILIPPE VAN WESEMAEL: BBL | Providence (La) | Marketing Power | D.V.C.TRANS | Derycke Martijn

PHILIPPE VAN WESEMAEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VAN WESEMAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06723876953. Het bedrijf PHILIPPE VAN WESEMAEL bevindt zich op het adres: RUE DU GRAND CERF 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VAN WESEMAEL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VAN WESEMAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VAN WESEMAEL, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VAN WESEMAEL op de kaart.

PHILIPPE VAN WESEMAEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VAN WESEMAEL, company assigned to the tax number BE06723876953. The company PHILIPPE VAN WESEMAEL is located at the address: RUE DU GRAND CERF 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of PHILIPPE VAN WESEMAEL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VAN WESEMAEL is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VAN WESEMAEL, open positions, location of PHILIPPE VAN WESEMAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VAN WESEMAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VAN WESEMAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VAN WESEMAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VAN WESEMAEL, employees, financial statistics.