PASCAL PERSOONS

Contactgegevens PASCAL PERSOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL PERSOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL PERSOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOBSTRAAT 137; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53704007 (+32-53704007) 53704007 (+32-53704007)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL PERSOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL PERSOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL PERSOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL PERSOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL PERSOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL PERSOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL PERSOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL PERSOONS
Products information PASCAL PERSOONS

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL PERSOONS
(Get full report from official database of BE for PASCAL PERSOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL PERSOONS
Addition kinds of activities for PASCAL PERSOONS

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
472400. Reisbureaus | Travel agencies
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec

Werken bij PASCAL PERSOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL PERSOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL PERSOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL PERSOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van PASCAL PERSOONS in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL PERSOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL PERSOONS. Laat een reactie achter voor PASCAL PERSOONS. PASCAL PERSOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL PERSOONS. Leave a respond for PASCAL PERSOONS. PASCAL PERSOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL PERSOONS op de google maps. Adres en contacten PASCAL PERSOONS
Location of PASCAL PERSOONS on the google maps. Address and contacts of PASCAL PERSOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL PERSOONS PASCAL PERSOONS: KURT AMEEL | ALDI | VAN HEDENT | MAISON CINAR CUIR | LOUIS ROOSENS

Other related companies as PASCAL PERSOONS: KURT AMEEL | ALDI | VAN HEDENT | MAISON CINAR CUIR | LOUIS ROOSENS

PASCAL PERSOONS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL PERSOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf PASCAL PERSOONS bevindt zich op het adres: SINT-JOBSTRAAT 137; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van PASCAL PERSOONS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL PERSOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL PERSOONS, openstaande posities, locatie van PASCAL PERSOONS op de kaart.

PASCAL PERSOONS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL PERSOONS, company assigned to the tax number BE08601715087. The company PASCAL PERSOONS is located at the address: SINT-JOBSTRAAT 137; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of PASCAL PERSOONS is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL PERSOONS is not available. You also can look at reviews of PASCAL PERSOONS, open positions, location of PASCAL PERSOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL PERSOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL PERSOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL PERSOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL PERSOONS, employees, financial statistics.