M. VAN BOCKHAVEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • M. VAN BOCKHAVEN

Contactgegevens M. VAN BOCKHAVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. VAN BOCKHAVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. VAN BOCKHAVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTOGRACHT 28; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252316 (+32-92252316) 92252316 (+32-92252316)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. VAN BOCKHAVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. VAN BOCKHAVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. VAN BOCKHAVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. VAN BOCKHAVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. VAN BOCKHAVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. VAN BOCKHAVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. VAN BOCKHAVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. VAN BOCKHAVEN
Products information M. VAN BOCKHAVEN

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. VAN BOCKHAVEN
(Get full report from official database of BE for M. VAN BOCKHAVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. VAN BOCKHAVEN
Addition kinds of activities for M. VAN BOCKHAVEN

225401. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services

Werken bij M. VAN BOCKHAVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. VAN BOCKHAVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. VAN BOCKHAVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. VAN BOCKHAVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van M. VAN BOCKHAVEN in sociale netwerken
Look for responds of M. VAN BOCKHAVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. VAN BOCKHAVEN. Laat een reactie achter voor M. VAN BOCKHAVEN. M. VAN BOCKHAVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. VAN BOCKHAVEN. Leave a respond for M. VAN BOCKHAVEN. M. VAN BOCKHAVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. VAN BOCKHAVEN op de google maps. Adres en contacten M. VAN BOCKHAVEN
Location of M. VAN BOCKHAVEN on the google maps. Address and contacts of M. VAN BOCKHAVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M. VAN BOCKHAVEN M. VAN BOCKHAVEN: JORIS VAN DIJCK NV | CAMBRE JOS BVBA | Sterck H BVBA | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | FE. SUPER COOL

Other related companies as M. VAN BOCKHAVEN: JORIS VAN DIJCK NV | CAMBRE JOS BVBA | Sterck H BVBA | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | FE. SUPER COOL

M. VAN BOCKHAVEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. VAN BOCKHAVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf M. VAN BOCKHAVEN bevindt zich op het adres: OTTOGRACHT 28; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van M. VAN BOCKHAVEN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. VAN BOCKHAVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. VAN BOCKHAVEN, openstaande posities, locatie van M. VAN BOCKHAVEN op de kaart.

M. VAN BOCKHAVEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. VAN BOCKHAVEN, company assigned to the tax number BE03503784179. The company M. VAN BOCKHAVEN is located at the address: OTTOGRACHT 28; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of M. VAN BOCKHAVEN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. VAN BOCKHAVEN is not available. You also can look at reviews of M. VAN BOCKHAVEN, open positions, location of M. VAN BOCKHAVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. VAN BOCKHAVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. VAN BOCKHAVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. VAN BOCKHAVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. VAN BOCKHAVEN, employees, financial statistics.