KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

Contactgegevens KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 85; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92260747 (+32-92260747) 92260747 (+32-92260747)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING
Products information KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING
(Get full report from official database of BE for KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING
Addition kinds of activities for KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
80499911. Lijkschouwer | Coroner

Werken bij KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Laat een reactie achter voor KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. Leave a respond for KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING. KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING op de google maps. Adres en contacten KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING
Location of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING on the google maps. Address and contacts of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: IL CONCERTO | BRAEM | Tricot Classic NV | Usat | HAGELANDSE W.C.

Other related companies as KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING: IL CONCERTO | BRAEM | Tricot Classic NV | Usat | HAGELANDSE W.C.

KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 85; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Producten gemaakt in KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, openstaande posities, locatie van KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING op de kaart.

KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, company assigned to the tax number BE06501953125. The company KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is located at the address: BEEKSTRAAT 85; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Products created in KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING were not found.
The main activity of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING is not available. You also can look at reviews of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, open positions, location of KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNOWHOW MANAGEMENT CONSULTING, employees, financial statistics.