K. KALONDA

Contactgegevens K. KALONDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. KALONDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. KALONDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD D?YPRES 80B3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22199418 (+32-22199418) 22199418 (+32-22199418)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. KALONDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. KALONDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. KALONDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. KALONDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. KALONDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. KALONDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. KALONDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. KALONDA
Products information K. KALONDA

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. KALONDA
(Get full report from official database of BE for K. KALONDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. KALONDA
Addition kinds of activities for K. KALONDA

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents

Werken bij K. KALONDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. KALONDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. KALONDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. KALONDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van K. KALONDA in sociale netwerken
Look for responds of K. KALONDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. KALONDA. Laat een reactie achter voor K. KALONDA. K. KALONDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. KALONDA. Leave a respond for K. KALONDA. K. KALONDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. KALONDA op de google maps. Adres en contacten K. KALONDA
Location of K. KALONDA on the google maps. Address and contacts of K. KALONDA

Andere gerelateerde bedrijven als come K. KALONDA K. KALONDA: COIFFURE VIVIANE | BOSPHORUS | Forceille C | Optiek Van Poeck NV | 'T HOEKSKE

Other related companies as K. KALONDA: COIFFURE VIVIANE | BOSPHORUS | Forceille C | Optiek Van Poeck NV | 'T HOEKSKE

K. KALONDA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. KALONDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf K. KALONDA bevindt zich op het adres: BOULEVARD D?YPRES 80B3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van K. KALONDA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. KALONDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. KALONDA, openstaande posities, locatie van K. KALONDA op de kaart.

K. KALONDA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. KALONDA, company assigned to the tax number BE08428680419. The company K. KALONDA is located at the address: BOULEVARD D?YPRES 80B3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of K. KALONDA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of K. KALONDA is not available. You also can look at reviews of K. KALONDA, open positions, location of K. KALONDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. KALONDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. KALONDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. KALONDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. KALONDA, employees, financial statistics.