JEAN-EDOUARD DERWAEL

Contactgegevens JEAN-EDOUARD DERWAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-EDOUARD DERWAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-EDOUARD DERWAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN HAUST 113; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42262387 (+32-42262387) 42262387 (+32-42262387)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-EDOUARD DERWAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-EDOUARD DERWAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-EDOUARD DERWAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-EDOUARD DERWAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-EDOUARD DERWAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-EDOUARD DERWAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-EDOUARD DERWAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-EDOUARD DERWAEL
Products information JEAN-EDOUARD DERWAEL

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-EDOUARD DERWAEL
(Get full report from official database of BE for JEAN-EDOUARD DERWAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-EDOUARD DERWAEL
Addition kinds of activities for JEAN-EDOUARD DERWAEL

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij JEAN-EDOUARD DERWAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-EDOUARD DERWAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-EDOUARD DERWAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-EDOUARD DERWAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van JEAN-EDOUARD DERWAEL in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-EDOUARD DERWAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-EDOUARD DERWAEL. Laat een reactie achter voor JEAN-EDOUARD DERWAEL. JEAN-EDOUARD DERWAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-EDOUARD DERWAEL. Leave a respond for JEAN-EDOUARD DERWAEL. JEAN-EDOUARD DERWAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-EDOUARD DERWAEL op de google maps. Adres en contacten JEAN-EDOUARD DERWAEL
Location of JEAN-EDOUARD DERWAEL on the google maps. Address and contacts of JEAN-EDOUARD DERWAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-EDOUARD DERWAEL JEAN-EDOUARD DERWAEL: LUYPAERT G. SPRL | I P B | Museum voor Mineralogie | Couvreur | KRUIDVAT

Other related companies as JEAN-EDOUARD DERWAEL: LUYPAERT G. SPRL | I P B | Museum voor Mineralogie | Couvreur | KRUIDVAT

JEAN-EDOUARD DERWAEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-EDOUARD DERWAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf JEAN-EDOUARD DERWAEL bevindt zich op het adres: RUE JEAN HAUST 113; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JEAN-EDOUARD DERWAEL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-EDOUARD DERWAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-EDOUARD DERWAEL, openstaande posities, locatie van JEAN-EDOUARD DERWAEL op de kaart.

JEAN-EDOUARD DERWAEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-EDOUARD DERWAEL, company assigned to the tax number BE08019439697. The company JEAN-EDOUARD DERWAEL is located at the address: RUE JEAN HAUST 113; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JEAN-EDOUARD DERWAEL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-EDOUARD DERWAEL is not available. You also can look at reviews of JEAN-EDOUARD DERWAEL, open positions, location of JEAN-EDOUARD DERWAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-EDOUARD DERWAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-EDOUARD DERWAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-EDOUARD DERWAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-EDOUARD DERWAEL, employees, financial statistics.