JEAN-CLAUDE BORCEUX

Contactgegevens JEAN-CLAUDE BORCEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE BORCEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE BORCEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE J. B. NOTHOMB 20B6; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63221574 (+32-63221574) 63221574 (+32-63221574)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE BORCEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE BORCEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE BORCEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE BORCEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE BORCEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE BORCEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE BORCEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE BORCEUX
Products information JEAN-CLAUDE BORCEUX

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE BORCEUX
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE BORCEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE BORCEUX
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE BORCEUX

333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
34290400. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
51369900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec

Werken bij JEAN-CLAUDE BORCEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE BORCEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE BORCEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE BORCEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE BORCEUX in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE BORCEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE BORCEUX. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE BORCEUX. JEAN-CLAUDE BORCEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE BORCEUX. Leave a respond for JEAN-CLAUDE BORCEUX. JEAN-CLAUDE BORCEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE BORCEUX op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE BORCEUX
Location of JEAN-CLAUDE BORCEUX on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE BORCEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE BORCEUX JEAN-CLAUDE BORCEUX: FLLE FREDERIKSBORG SA | Van Der Jeught W | OLSE MERKSEM | Claeys H | D. & L. CONCEPT

Other related companies as JEAN-CLAUDE BORCEUX: FLLE FREDERIKSBORG SA | Van Der Jeught W | OLSE MERKSEM | Claeys H | D. & L. CONCEPT

JEAN-CLAUDE BORCEUX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE BORCEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf JEAN-CLAUDE BORCEUX bevindt zich op het adres: AVENUE J. B. NOTHOMB 20B6; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE BORCEUX is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE BORCEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE BORCEUX, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE BORCEUX op de kaart.

JEAN-CLAUDE BORCEUX is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE BORCEUX, company assigned to the tax number BE08604736328. The company JEAN-CLAUDE BORCEUX is located at the address: AVENUE J. B. NOTHOMB 20B6; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JEAN-CLAUDE BORCEUX is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE BORCEUX is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE BORCEUX, open positions, location of JEAN-CLAUDE BORCEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE BORCEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE BORCEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE BORCEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE BORCEUX, employees, financial statistics.