JAN DEKERSGIETER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JAN DEKERSGIETER
Private companiesFood Stores • JAN DEKERSGIETER

Contactgegevens JAN DEKERSGIETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN DEKERSGIETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN DEKERSGIETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEMPELHOF 68; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50314794 (+32-50314794) 50314794 (+32-50314794)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN DEKERSGIETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN DEKERSGIETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN DEKERSGIETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN DEKERSGIETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN DEKERSGIETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN DEKERSGIETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN DEKERSGIETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN DEKERSGIETER
Products information JAN DEKERSGIETER

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN DEKERSGIETER
(Get full report from official database of BE for JAN DEKERSGIETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN DEKERSGIETER
Addition kinds of activities for JAN DEKERSGIETER

14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
36130202. Kubussen (elektrische schakelapparatuur) | Cubicles (electric switchboard equipment)
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
51720203. Benzine | Gasoline
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates

Werken bij JAN DEKERSGIETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN DEKERSGIETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN DEKERSGIETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN DEKERSGIETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van JAN DEKERSGIETER in sociale netwerken
Look for responds of JAN DEKERSGIETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN DEKERSGIETER. Laat een reactie achter voor JAN DEKERSGIETER. JAN DEKERSGIETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN DEKERSGIETER. Leave a respond for JAN DEKERSGIETER. JAN DEKERSGIETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN DEKERSGIETER op de google maps. Adres en contacten JAN DEKERSGIETER
Location of JAN DEKERSGIETER on the google maps. Address and contacts of JAN DEKERSGIETER

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN DEKERSGIETER JAN DEKERSGIETER: JET | Abrams | Barbry J | VOLLEY FAGNARD DOISCHE | G.VANBILLEMONT

Other related companies as JAN DEKERSGIETER: JET | Abrams | Barbry J | VOLLEY FAGNARD DOISCHE | G.VANBILLEMONT

JAN DEKERSGIETER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN DEKERSGIETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf JAN DEKERSGIETER bevindt zich op het adres: TEMPELHOF 68; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JAN DEKERSGIETER is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN DEKERSGIETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN DEKERSGIETER, openstaande posities, locatie van JAN DEKERSGIETER op de kaart.

JAN DEKERSGIETER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN DEKERSGIETER, company assigned to the tax number BE06072662353. The company JAN DEKERSGIETER is located at the address: TEMPELHOF 68; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JAN DEKERSGIETER is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN DEKERSGIETER is not available. You also can look at reviews of JAN DEKERSGIETER, open positions, location of JAN DEKERSGIETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN DEKERSGIETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN DEKERSGIETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN DEKERSGIETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN DEKERSGIETER, employees, financial statistics.