JACQUELINE RIMBAUT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JACQUELINE RIMBAUT
Private companiesFood Stores • JACQUELINE RIMBAUT

Contactgegevens JACQUELINE RIMBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUELINE RIMBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUELINE RIMBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INGELMUNSTERSTEENWEG 15; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51489569 (+32-51489569) 51489569 (+32-51489569)

Fax (fax): +32 (56) 787-33-35 +32 (56) 787-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUELINE RIMBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUELINE RIMBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUELINE RIMBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUELINE RIMBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUELINE RIMBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUELINE RIMBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUELINE RIMBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUELINE RIMBAUT
Products information JACQUELINE RIMBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE04761993408
Ondernemingsnummer: 4192626953
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUELINE RIMBAUT
(Get full report from official database of BE for JACQUELINE RIMBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUELINE RIMBAUT
Addition kinds of activities for JACQUELINE RIMBAUT

784100. Videobandverhuur | Video tape rental
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking

Werken bij JACQUELINE RIMBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUELINE RIMBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUELINE RIMBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUELINE RIMBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van JACQUELINE RIMBAUT in sociale netwerken
Look for responds of JACQUELINE RIMBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUELINE RIMBAUT. Laat een reactie achter voor JACQUELINE RIMBAUT. JACQUELINE RIMBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUELINE RIMBAUT. Leave a respond for JACQUELINE RIMBAUT. JACQUELINE RIMBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUELINE RIMBAUT op de google maps. Adres en contacten JACQUELINE RIMBAUT
Location of JACQUELINE RIMBAUT on the google maps. Address and contacts of JACQUELINE RIMBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUELINE RIMBAUT JACQUELINE RIMBAUT: RENE DE VOS | L & O Music and Lights | Mommens M | ZAKENKANTOOR JOSE NOBELS | MARIO SOUVAIS

Other related companies as JACQUELINE RIMBAUT: RENE DE VOS | L & O Music and Lights | Mommens M | ZAKENKANTOOR JOSE NOBELS | MARIO SOUVAIS

JACQUELINE RIMBAUT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUELINE RIMBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761993408. Het bedrijf JACQUELINE RIMBAUT bevindt zich op het adres: INGELMUNSTERSTEENWEG 15; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JACQUELINE RIMBAUT is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUELINE RIMBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUELINE RIMBAUT, openstaande posities, locatie van JACQUELINE RIMBAUT op de kaart.

JACQUELINE RIMBAUT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUELINE RIMBAUT, company assigned to the tax number BE04761993408. The company JACQUELINE RIMBAUT is located at the address: INGELMUNSTERSTEENWEG 15; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JACQUELINE RIMBAUT is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUELINE RIMBAUT is not available. You also can look at reviews of JACQUELINE RIMBAUT, open positions, location of JACQUELINE RIMBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUELINE RIMBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUELINE RIMBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUELINE RIMBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUELINE RIMBAUT, employees, financial statistics.