J. VANNESTE/JOS VANNESTE

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • J. VANNESTE/JOS VANNESTE
Private companiesNonclassifiable Establishments • J. VANNESTE/JOS VANNESTE

Contactgegevens J. VANNESTE/JOS VANNESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VANNESTE/JOS VANNESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VANNESTE/JOS VANNESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 349B16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26443536 (+32-26443536) 26443536 (+32-26443536)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VANNESTE/JOS VANNESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VANNESTE/JOS VANNESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VANNESTE/JOS VANNESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VANNESTE/JOS VANNESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VANNESTE/JOS VANNESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VANNESTE/JOS VANNESTE
Products information J. VANNESTE/JOS VANNESTE

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VANNESTE/JOS VANNESTE
(Get full report from official database of BE for J. VANNESTE/JOS VANNESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VANNESTE/JOS VANNESTE
Addition kinds of activities for J. VANNESTE/JOS VANNESTE

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck

Werken bij J. VANNESTE/JOS VANNESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VANNESTE/JOS VANNESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van J. VANNESTE/JOS VANNESTE in sociale netwerken
Look for responds of J. VANNESTE/JOS VANNESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Laat een reactie achter voor J. VANNESTE/JOS VANNESTE. J. VANNESTE/JOS VANNESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VANNESTE/JOS VANNESTE. Leave a respond for J. VANNESTE/JOS VANNESTE. J. VANNESTE/JOS VANNESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VANNESTE/JOS VANNESTE op de google maps. Adres en contacten J. VANNESTE/JOS VANNESTE
Location of J. VANNESTE/JOS VANNESTE on the google maps. Address and contacts of J. VANNESTE/JOS VANNESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VANNESTE/JOS VANNESTE J. VANNESTE/JOS VANNESTE: Instituut Bianca | LAMBERT BVBA | Alexandre & Co SA | Peter | N.M.S.

Other related companies as J. VANNESTE/JOS VANNESTE: Instituut Bianca | LAMBERT BVBA | Alexandre & Co SA | Peter | N.M.S.

J. VANNESTE/JOS VANNESTE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VANNESTE/JOS VANNESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf J. VANNESTE/JOS VANNESTE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 349B16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van J. VANNESTE/JOS VANNESTE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VANNESTE/JOS VANNESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VANNESTE/JOS VANNESTE, openstaande posities, locatie van J. VANNESTE/JOS VANNESTE op de kaart.

J. VANNESTE/JOS VANNESTE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VANNESTE/JOS VANNESTE, company assigned to the tax number BE03957519531. The company J. VANNESTE/JOS VANNESTE is located at the address: AVENUE LOUISE 349B16; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of J. VANNESTE/JOS VANNESTE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VANNESTE/JOS VANNESTE is not available. You also can look at reviews of J. VANNESTE/JOS VANNESTE, open positions, location of J. VANNESTE/JOS VANNESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VANNESTE/JOS VANNESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VANNESTE/JOS VANNESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VANNESTE/JOS VANNESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VANNESTE/JOS VANNESTE, employees, financial statistics.