J. SURMONT

Contactgegevens J. SURMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. SURMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. SURMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE MERODELEI 112; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14437718 (+32-14437718) 14437718 (+32-14437718)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. SURMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. SURMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. SURMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. SURMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. SURMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. SURMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. SURMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. SURMONT
Products information J. SURMONT

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. SURMONT
(Get full report from official database of BE for J. SURMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. SURMONT
Addition kinds of activities for J. SURMONT

20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij J. SURMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. SURMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. SURMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. SURMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van J. SURMONT in sociale netwerken
Look for responds of J. SURMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. SURMONT. Laat een reactie achter voor J. SURMONT. J. SURMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. SURMONT. Leave a respond for J. SURMONT. J. SURMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. SURMONT op de google maps. Adres en contacten J. SURMONT
Location of J. SURMONT on the google maps. Address and contacts of J. SURMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come J. SURMONT J. SURMONT: VLAAMSE SCHERMBOND | De Coninck | D.S.A. PAQUITO | CIETERS ROBERT | HUIS ST.MARIE

Other related companies as J. SURMONT: VLAAMSE SCHERMBOND | De Coninck | D.S.A. PAQUITO | CIETERS ROBERT | HUIS ST.MARIE

J. SURMONT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. SURMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf J. SURMONT bevindt zich op het adres: DE MERODELEI 112; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van J. SURMONT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. SURMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. SURMONT, openstaande posities, locatie van J. SURMONT op de kaart.

J. SURMONT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. SURMONT, company assigned to the tax number BE02787475585. The company J. SURMONT is located at the address: DE MERODELEI 112; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of J. SURMONT is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J. SURMONT is not available. You also can look at reviews of J. SURMONT, open positions, location of J. SURMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. SURMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. SURMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. SURMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. SURMONT, employees, financial statistics.