GREET COUCKE

Contactgegevens GREET COUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREET COUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREET COUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKDREEF 18; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56775067 (+32-56775067) 56775067 (+32-56775067)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREET COUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREET COUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREET COUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREET COUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREET COUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREET COUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREET COUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREET COUCKE
Products information GREET COUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREET COUCKE
(Get full report from official database of BE for GREET COUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREET COUCKE
Addition kinds of activities for GREET COUCKE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic
92110000. rechtbanken | Courts

Werken bij GREET COUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREET COUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREET COUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREET COUCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GREET COUCKE in sociale netwerken
Look for responds of GREET COUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREET COUCKE. Laat een reactie achter voor GREET COUCKE. GREET COUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREET COUCKE. Leave a respond for GREET COUCKE. GREET COUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREET COUCKE op de google maps. Adres en contacten GREET COUCKE
Location of GREET COUCKE on the google maps. Address and contacts of GREET COUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GREET COUCKE GREET COUCKE: KBC | T.C. 78 | UNION RUISBROEK | WIM VAN DEN BOSSCHE | GUSTAAF ADRIAENSEN

Other related companies as GREET COUCKE: KBC | T.C. 78 | UNION RUISBROEK | WIM VAN DEN BOSSCHE | GUSTAAF ADRIAENSEN

GREET COUCKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREET COUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf GREET COUCKE bevindt zich op het adres: KERKDREEF 18; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van GREET COUCKE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREET COUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREET COUCKE, openstaande posities, locatie van GREET COUCKE op de kaart.

GREET COUCKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREET COUCKE, company assigned to the tax number BE05420623779. The company GREET COUCKE is located at the address: KERKDREEF 18; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of GREET COUCKE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GREET COUCKE is not available. You also can look at reviews of GREET COUCKE, open positions, location of GREET COUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREET COUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREET COUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREET COUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREET COUCKE, employees, financial statistics.