FLBELTEXART SPRL

Contactgegevens FLBELTEXART SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELTEXART SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELTEXART SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De L'Etuve 22 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-13-50-43 32-25-13-50-43

Fax (fax): 32-25-13-50-43 32-25-13-50-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELTEXART SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELTEXART SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELTEXART SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELTEXART SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELTEXART SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELTEXART SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELTEXART SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELTEXART SPRL
Products information FLBELTEXART SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01371337890
Ondernemingsnummer: 6900482177
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLBELTEXART SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELTEXART SPRL
(Get full report from official database of BE for FLBELTEXART SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELTEXART SPRL
Addition kinds of activities for FLBELTEXART SPRL

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
20770200. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij FLBELTEXART SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELTEXART SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELTEXART SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELTEXART SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLBELTEXART SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLBELTEXART SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELTEXART SPRL. Laat een reactie achter voor FLBELTEXART SPRL. FLBELTEXART SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELTEXART SPRL. Leave a respond for FLBELTEXART SPRL. FLBELTEXART SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELTEXART SPRL op de google maps. Adres en contacten FLBELTEXART SPRL
Location of FLBELTEXART SPRL on the google maps. Address and contacts of FLBELTEXART SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELTEXART SPRL FLBELTEXART SPRL: CHRISTIAAN BRAECKMAN | DRANKEN PEDE | TH. VERSTAPPEN | Hobby Farm BVBA | MAISON GALET & FILS

Other related companies as FLBELTEXART SPRL: CHRISTIAAN BRAECKMAN | DRANKEN PEDE | TH. VERSTAPPEN | Hobby Farm BVBA | MAISON GALET & FILS

FLBELTEXART SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELTEXART SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01371337890. Het bedrijf FLBELTEXART SPRL bevindt zich op het adres: R. De L'Etuve 22 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBELTEXART SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELTEXART SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELTEXART SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELTEXART SPRL, openstaande posities, locatie van FLBELTEXART SPRL op de kaart.

FLBELTEXART SPRL is a company, that was registered 2011 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLBELTEXART SPRL, company assigned to the tax number BE01371337890. The company FLBELTEXART SPRL is located at the address: R. De L'Etuve 22 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBELTEXART SPRL were not found.
The main activity of FLBELTEXART SPRL is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELTEXART SPRL is not available. You also can look at reviews of FLBELTEXART SPRL, open positions, location of FLBELTEXART SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELTEXART SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELTEXART SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELTEXART SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELTEXART SPRL, employees, financial statistics.