FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE

Contactgegevens FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VAN LINT 47; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25219632 (+32-25219632) 25219632 (+32-25219632)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE
Products information FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE
(Get full report from official database of BE for FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE
Addition kinds of activities for FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE

807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

Zoek naar antwoorden van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE in sociale netwerken
Look for responds of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Laat een reactie achter voor FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. Leave a respond for FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE. FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE op de google maps. Adres en contacten FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE
Location of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE on the google maps. Address and contacts of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: GALLENCO BVBA | DELSUN TRAVEL | Biljarts Thissen | Florival | VAN LERBERGHE-LOGGHE

Other related companies as FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE: GALLENCO BVBA | DELSUN TRAVEL | Biljarts Thissen | Florival | VAN LERBERGHE-LOGGHE

FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE bevindt zich op het adres: RUE VAN LINT 47; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, openstaande posities, locatie van FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE op de kaart.

FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is located at the address: RUE VAN LINT 47; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE is not available. You also can look at reviews of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, open positions, location of FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. YOBOUA-DONY ALEXANDRE, employees, financial statistics.