YVONNE SWALENS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • YVONNE SWALENS
Private companiesFood Stores • YVONNE SWALENS

Contactgegevens YVONNE SWALENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVONNE SWALENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVONNE SWALENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERIJSTRAAT 157; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23809355 (+32-23809355) 23809355 (+32-23809355)

Fax (fax): +32 (87) 918-94-83 +32 (87) 918-94-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVONNE SWALENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVONNE SWALENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVONNE SWALENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVONNE SWALENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVONNE SWALENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVONNE SWALENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVONNE SWALENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVONNE SWALENS
Products information YVONNE SWALENS

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in YVONNE SWALENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVONNE SWALENS
(Get full report from official database of BE for YVONNE SWALENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVONNE SWALENS
Addition kinds of activities for YVONNE SWALENS

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing

Werken bij YVONNE SWALENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVONNE SWALENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVONNE SWALENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVONNE SWALENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van YVONNE SWALENS in sociale netwerken
Look for responds of YVONNE SWALENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVONNE SWALENS. Laat een reactie achter voor YVONNE SWALENS. YVONNE SWALENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVONNE SWALENS. Leave a respond for YVONNE SWALENS. YVONNE SWALENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVONNE SWALENS op de google maps. Adres en contacten YVONNE SWALENS
Location of YVONNE SWALENS on the google maps. Address and contacts of YVONNE SWALENS

Andere gerelateerde bedrijven als come YVONNE SWALENS YVONNE SWALENS: Pichon Frères Benelux NV | AXA | FA. HENSEN | SG-Elektrotech | GAR SIGISMONDI

Other related companies as YVONNE SWALENS: Pichon Frères Benelux NV | AXA | FA. HENSEN | SG-Elektrotech | GAR SIGISMONDI

YVONNE SWALENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVONNE SWALENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf YVONNE SWALENS bevindt zich op het adres: BROUWERIJSTRAAT 157; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in YVONNE SWALENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVONNE SWALENS is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVONNE SWALENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVONNE SWALENS, openstaande posities, locatie van YVONNE SWALENS op de kaart.

YVONNE SWALENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVONNE SWALENS, company assigned to the tax number BE05212982177. The company YVONNE SWALENS is located at the address: BROUWERIJSTRAAT 157; 1630; LINKEBEEK/LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in YVONNE SWALENS were not found.
The main activity of YVONNE SWALENS is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVONNE SWALENS is not available. You also can look at reviews of YVONNE SWALENS, open positions, location of YVONNE SWALENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVONNE SWALENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVONNE SWALENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVONNE SWALENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVONNE SWALENS, employees, financial statistics.