CLAIRE DE VLEESCHAUWER

Contactgegevens CLAIRE DE VLEESCHAUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAIRE DE VLEESCHAUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAIRE DE VLEESCHAUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN PUTLEI 9; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32484840 32484840

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAIRE DE VLEESCHAUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAIRE DE VLEESCHAUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAIRE DE VLEESCHAUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAIRE DE VLEESCHAUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAIRE DE VLEESCHAUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAIRE DE VLEESCHAUWER
Products information CLAIRE DE VLEESCHAUWER

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAIRE DE VLEESCHAUWER
(Get full report from official database of BE for CLAIRE DE VLEESCHAUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAIRE DE VLEESCHAUWER
Addition kinds of activities for CLAIRE DE VLEESCHAUWER

8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
011600. Soja bonen | Soybeans
306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec

Werken bij CLAIRE DE VLEESCHAUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAIRE DE VLEESCHAUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van CLAIRE DE VLEESCHAUWER in sociale netwerken
Look for responds of CLAIRE DE VLEESCHAUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Laat een reactie achter voor CLAIRE DE VLEESCHAUWER. CLAIRE DE VLEESCHAUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAIRE DE VLEESCHAUWER. Leave a respond for CLAIRE DE VLEESCHAUWER. CLAIRE DE VLEESCHAUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAIRE DE VLEESCHAUWER op de google maps. Adres en contacten CLAIRE DE VLEESCHAUWER
Location of CLAIRE DE VLEESCHAUWER on the google maps. Address and contacts of CLAIRE DE VLEESCHAUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAIRE DE VLEESCHAUWER CLAIRE DE VLEESCHAUWER: HEYTENS | NECCAL | TAXIPOST-E.M.S. | MARC BAUTERS | Clignon R

Other related companies as CLAIRE DE VLEESCHAUWER: HEYTENS | NECCAL | TAXIPOST-E.M.S. | MARC BAUTERS | Clignon R

CLAIRE DE VLEESCHAUWER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAIRE DE VLEESCHAUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf CLAIRE DE VLEESCHAUWER bevindt zich op het adres: VAN PUTLEI 9; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CLAIRE DE VLEESCHAUWER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAIRE DE VLEESCHAUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAIRE DE VLEESCHAUWER, openstaande posities, locatie van CLAIRE DE VLEESCHAUWER op de kaart.

CLAIRE DE VLEESCHAUWER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAIRE DE VLEESCHAUWER, company assigned to the tax number BE04147857666. The company CLAIRE DE VLEESCHAUWER is located at the address: VAN PUTLEI 9; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CLAIRE DE VLEESCHAUWER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAIRE DE VLEESCHAUWER is not available. You also can look at reviews of CLAIRE DE VLEESCHAUWER, open positions, location of CLAIRE DE VLEESCHAUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAIRE DE VLEESCHAUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAIRE DE VLEESCHAUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAIRE DE VLEESCHAUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAIRE DE VLEESCHAUWER, employees, financial statistics.