CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF

Contactgegevens CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 62; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11691676 (+32-11691676) 11691676 (+32-11691676)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF
Products information CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF
(Get full report from official database of BE for CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF
Addition kinds of activities for CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF

142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production

Werken bij CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Laat een reactie achter voor CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. Leave a respond for CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF. CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF op de google maps. Adres en contacten CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF
Location of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF on the google maps. Address and contacts of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: TER ZAELE | WILLY DE KNIPPER | De Blauwe Peer NV | PATISSERIE PETER | VERDONCK

Other related companies as CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF: TER ZAELE | WILLY DE KNIPPER | De Blauwe Peer NV | PATISSERIE PETER | VERDONCK

CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 62; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, openstaande posities, locatie van CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF op de kaart.

CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, company assigned to the tax number BE09061492919. The company CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is located at the address: TIENSESTEENWEG 62; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF is not available. You also can look at reviews of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, open positions, location of CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE DOUKHOPELNIKOFF, employees, financial statistics.