BALIE VAN BRUGGE

Contactgegevens BALIE VAN BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALIE VAN BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALIE VAN BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 120; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50331680 (+32-50331680) 50331680 (+32-50331680)

Fax (fax): +32 (56) 627-92-94 +32 (56) 627-92-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALIE VAN BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALIE VAN BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALIE VAN BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALIE VAN BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALIE VAN BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALIE VAN BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALIE VAN BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALIE VAN BRUGGE
Products information BALIE VAN BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE09493530273
Ondernemingsnummer: 2335662841
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, Droit Fiscal, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial, Droit des Biens Matrimoniaux, Droit de Succession, Droit de L?Emploi & S茅curit茅 Sociale, Droit des Soci茅t茅s, Droit Public & Personnel, Litiges de Construction, Droit Commercial & Concurrentiel.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALIE VAN BRUGGE
(Get full report from official database of BE for BALIE VAN BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALIE VAN BRUGGE
Addition kinds of activities for BALIE VAN BRUGGE

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
8712. Architectonische diensten | Architectural services
314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft

Werken bij BALIE VAN BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALIE VAN BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALIE VAN BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALIE VAN BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

Zoek naar antwoorden van BALIE VAN BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of BALIE VAN BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALIE VAN BRUGGE. Laat een reactie achter voor BALIE VAN BRUGGE. BALIE VAN BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALIE VAN BRUGGE. Leave a respond for BALIE VAN BRUGGE. BALIE VAN BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALIE VAN BRUGGE op de google maps. Adres en contacten BALIE VAN BRUGGE
Location of BALIE VAN BRUGGE on the google maps. Address and contacts of BALIE VAN BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BALIE VAN BRUGGE BALIE VAN BRUGGE: FREDMATRACK | Van Robays L | CUVELIER & COBELTOUR | Closon | LADBROKE

Other related companies as BALIE VAN BRUGGE: FREDMATRACK | Van Robays L | CUVELIER & COBELTOUR | Closon | LADBROKE

BALIE VAN BRUGGE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALIE VAN BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09493530273. Het bedrijf BALIE VAN BRUGGE bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 120; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, Droit Fiscal, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial, Droit des Biens Matrimoniaux, Droit de Succession, Droit de L?Emploi & S茅curit茅 Sociale, Droit des Soci茅t茅s, Droit Public & Personnel, Litiges de Construction, Droit Commercial & Concurrentiel..
De hoofdactiviteit van BALIE VAN BRUGGE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALIE VAN BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALIE VAN BRUGGE, openstaande posities, locatie van BALIE VAN BRUGGE op de kaart.

BALIE VAN BRUGGE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALIE VAN BRUGGE, company assigned to the tax number BE09493530273. The company BALIE VAN BRUGGE is located at the address: LANGESTRAAT 120; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, Droit Fiscal, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Droit des Biens, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Responsabilit茅 Civile Professionnelle, Droit Familial, Droit des Biens Matrimoniaux, Droit de Succession, Droit de L?Emploi & S茅curit茅 Sociale, Droit des Soci茅t茅s, Droit Public & Personnel, Litiges de Construction, Droit Commercial & Concurrentiel..
The main activity of BALIE VAN BRUGGE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BALIE VAN BRUGGE is not available. You also can look at reviews of BALIE VAN BRUGGE, open positions, location of BALIE VAN BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALIE VAN BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALIE VAN BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALIE VAN BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALIE VAN BRUGGE, employees, financial statistics.