AURORE SMOLIAR

Contactgegevens AURORE SMOLIAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AURORE SMOLIAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AURORE SMOLIAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE VERGOTE 1B1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27339606 (+32-27339606) 27339606 (+32-27339606)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AURORE SMOLIAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AURORE SMOLIAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AURORE SMOLIAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AURORE SMOLIAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AURORE SMOLIAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AURORE SMOLIAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AURORE SMOLIAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AURORE SMOLIAR
Products information AURORE SMOLIAR

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AURORE SMOLIAR
(Get full report from official database of BE for AURORE SMOLIAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AURORE SMOLIAR
Addition kinds of activities for AURORE SMOLIAR

367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
34990300. Metalen ladders | Metal ladders
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools

Werken bij AURORE SMOLIAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AURORE SMOLIAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AURORE SMOLIAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AURORE SMOLIAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van AURORE SMOLIAR in sociale netwerken
Look for responds of AURORE SMOLIAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AURORE SMOLIAR. Laat een reactie achter voor AURORE SMOLIAR. AURORE SMOLIAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AURORE SMOLIAR. Leave a respond for AURORE SMOLIAR. AURORE SMOLIAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AURORE SMOLIAR op de google maps. Adres en contacten AURORE SMOLIAR
Location of AURORE SMOLIAR on the google maps. Address and contacts of AURORE SMOLIAR

Andere gerelateerde bedrijven als come AURORE SMOLIAR AURORE SMOLIAR: FLGERCAS SA | Elektro T & D | VERBUECKEN TEXTIEL | PAUL VAN WASSENHOVE | INTERDECO

Other related companies as AURORE SMOLIAR: FLGERCAS SA | Elektro T & D | VERBUECKEN TEXTIEL | PAUL VAN WASSENHOVE | INTERDECO

AURORE SMOLIAR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AURORE SMOLIAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf AURORE SMOLIAR bevindt zich op het adres: SQUARE VERGOTE 1B1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AURORE SMOLIAR is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AURORE SMOLIAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AURORE SMOLIAR, openstaande posities, locatie van AURORE SMOLIAR op de kaart.

AURORE SMOLIAR is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AURORE SMOLIAR, company assigned to the tax number BE01096405029. The company AURORE SMOLIAR is located at the address: SQUARE VERGOTE 1B1; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AURORE SMOLIAR is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AURORE SMOLIAR is not available. You also can look at reviews of AURORE SMOLIAR, open positions, location of AURORE SMOLIAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AURORE SMOLIAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AURORE SMOLIAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AURORE SMOLIAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AURORE SMOLIAR, employees, financial statistics.