ANNICK DECLERCK

Contactgegevens ANNICK DECLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNICK DECLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNICK DECLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 92; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56714954 (+32-56714954) 56714954 (+32-56714954)

Fax (fax): +32 (11) 510-83-97 +32 (11) 510-83-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNICK DECLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNICK DECLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNICK DECLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNICK DECLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNICK DECLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNICK DECLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNICK DECLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNICK DECLERCK
Products information ANNICK DECLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE05291259765
Ondernemingsnummer: 2312591552
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNICK DECLERCK
(Get full report from official database of BE for ANNICK DECLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNICK DECLERCK
Addition kinds of activities for ANNICK DECLERCK

22110812. Persdoek | Press cloth
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)
59991105. Tropische vis | Tropical fish
73899915. Gravure dienst | Engraving service

Werken bij ANNICK DECLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNICK DECLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNICK DECLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNICK DECLERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van ANNICK DECLERCK in sociale netwerken
Look for responds of ANNICK DECLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNICK DECLERCK. Laat een reactie achter voor ANNICK DECLERCK. ANNICK DECLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNICK DECLERCK. Leave a respond for ANNICK DECLERCK. ANNICK DECLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNICK DECLERCK op de google maps. Adres en contacten ANNICK DECLERCK
Location of ANNICK DECLERCK on the google maps. Address and contacts of ANNICK DECLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNICK DECLERCK ANNICK DECLERCK: Van Overmeiren Geert | W.C. FOREST BIKERS | De Kesel L | Desteunder Christiane | Dechert Price & Rhoads

Other related companies as ANNICK DECLERCK: Van Overmeiren Geert | W.C. FOREST BIKERS | De Kesel L | Desteunder Christiane | Dechert Price & Rhoads

ANNICK DECLERCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNICK DECLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291259765. Het bedrijf ANNICK DECLERCK bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 92; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNICK DECLERCK is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNICK DECLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNICK DECLERCK, openstaande posities, locatie van ANNICK DECLERCK op de kaart.

ANNICK DECLERCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNICK DECLERCK, company assigned to the tax number BE05291259765. The company ANNICK DECLERCK is located at the address: MARKTSTRAAT 92; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNICK DECLERCK is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNICK DECLERCK is not available. You also can look at reviews of ANNICK DECLERCK, open positions, location of ANNICK DECLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNICK DECLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNICK DECLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNICK DECLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNICK DECLERCK, employees, financial statistics.