ANNE-LAURE PIERRET

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ANNE-LAURE PIERRET

Contactgegevens ANNE-LAURE PIERRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-LAURE PIERRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-LAURE PIERRET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22401520 (+32-22401520) 22401520 (+32-22401520)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-LAURE PIERRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-LAURE PIERRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-LAURE PIERRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-LAURE PIERRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-LAURE PIERRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-LAURE PIERRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-LAURE PIERRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-LAURE PIERRET
Products information ANNE-LAURE PIERRET

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-LAURE PIERRET
(Get full report from official database of BE for ANNE-LAURE PIERRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-LAURE PIERRET
Addition kinds of activities for ANNE-LAURE PIERRET

2895. Carbon zwart | Carbon black
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
50310204. Fineer | Veneer
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order

Werken bij ANNE-LAURE PIERRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-LAURE PIERRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-LAURE PIERRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-LAURE PIERRET. Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

 • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AANGENAAM

  Type: Vaste Job

  Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

 • Calculator (Tielt) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT4PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

 • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van ANNE-LAURE PIERRET in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-LAURE PIERRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-LAURE PIERRET. Laat een reactie achter voor ANNE-LAURE PIERRET. ANNE-LAURE PIERRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-LAURE PIERRET. Leave a respond for ANNE-LAURE PIERRET. ANNE-LAURE PIERRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-LAURE PIERRET op de google maps. Adres en contacten ANNE-LAURE PIERRET
Location of ANNE-LAURE PIERRET on the google maps. Address and contacts of ANNE-LAURE PIERRET

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-LAURE PIERRET ANNE-LAURE PIERRET: FLMOSSELMAN SA | K.S.V. WHITE STAR | JOHN JANSSENS | CENTRUM THUISVERPLEGING | Ch?teaux et Domaines Sprl

Other related companies as ANNE-LAURE PIERRET: FLMOSSELMAN SA | K.S.V. WHITE STAR | JOHN JANSSENS | CENTRUM THUISVERPLEGING | Ch?teaux et Domaines Sprl

ANNE-LAURE PIERRET is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-LAURE PIERRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf ANNE-LAURE PIERRET bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-LAURE PIERRET is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-LAURE PIERRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-LAURE PIERRET, openstaande posities, locatie van ANNE-LAURE PIERRET op de kaart.

ANNE-LAURE PIERRET is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-LAURE PIERRET, company assigned to the tax number BE03899841308. The company ANNE-LAURE PIERRET is located at the address: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-LAURE PIERRET is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-LAURE PIERRET is not available. You also can look at reviews of ANNE-LAURE PIERRET, open positions, location of ANNE-LAURE PIERRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-LAURE PIERRET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-LAURE PIERRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-LAURE PIERRET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-LAURE PIERRET, employees, financial statistics.