ANNE MONSEU

Contactgegevens ANNE MONSEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE MONSEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE MONSEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES AZAL?ES 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22416028 (+32-22416028) 22416028 (+32-22416028)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE MONSEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE MONSEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE MONSEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE MONSEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE MONSEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE MONSEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE MONSEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE MONSEU
Products information ANNE MONSEU

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE MONSEU
(Get full report from official database of BE for ANNE MONSEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE MONSEU
Addition kinds of activities for ANNE MONSEU

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
227303. Kunst pleinen | Art squares
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair
82990103. Bloemenarrangement instructie | Floral arrangement instruction

Werken bij ANNE MONSEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE MONSEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE MONSEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE MONSEU. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

 • Werkvoorbereider (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Hoger redder (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Kok (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van ANNE MONSEU in sociale netwerken
Look for responds of ANNE MONSEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE MONSEU. Laat een reactie achter voor ANNE MONSEU. ANNE MONSEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE MONSEU. Leave a respond for ANNE MONSEU. ANNE MONSEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE MONSEU op de google maps. Adres en contacten ANNE MONSEU
Location of ANNE MONSEU on the google maps. Address and contacts of ANNE MONSEU

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE MONSEU ANNE MONSEU: Van Driessche S | Coiffure Beauty | Davidann | GARAGE LUCAS | ETS OURY

Other related companies as ANNE MONSEU: Van Driessche S | Coiffure Beauty | Davidann | GARAGE LUCAS | ETS OURY

ANNE MONSEU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE MONSEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf ANNE MONSEU bevindt zich op het adres: AVENUE DES AZAL?ES 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE MONSEU is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE MONSEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE MONSEU, openstaande posities, locatie van ANNE MONSEU op de kaart.

ANNE MONSEU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE MONSEU, company assigned to the tax number BE01940429687. The company ANNE MONSEU is located at the address: AVENUE DES AZAL?ES 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE MONSEU is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE MONSEU is not available. You also can look at reviews of ANNE MONSEU, open positions, location of ANNE MONSEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE MONSEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE MONSEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE MONSEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE MONSEU, employees, financial statistics.