ANNE LEFEBVRE

Contactgegevens ANNE LEFEBVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE LEFEBVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE LEFEBVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES REMPARTS 6BD2; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43793712 (+32-43793712) 43793712 (+32-43793712)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE LEFEBVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE LEFEBVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE LEFEBVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE LEFEBVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE LEFEBVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE LEFEBVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE LEFEBVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE LEFEBVRE
Products information ANNE LEFEBVRE

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE LEFEBVRE
(Get full report from official database of BE for ANNE LEFEBVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE LEFEBVRE
Addition kinds of activities for ANNE LEFEBVRE

5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
6732. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij ANNE LEFEBVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE LEFEBVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE LEFEBVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE LEFEBVRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

 • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

 • Productie Operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

 • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

 • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student recruiter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Student JBC Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van ANNE LEFEBVRE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE LEFEBVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE LEFEBVRE. Laat een reactie achter voor ANNE LEFEBVRE. ANNE LEFEBVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE LEFEBVRE. Leave a respond for ANNE LEFEBVRE. ANNE LEFEBVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE LEFEBVRE op de google maps. Adres en contacten ANNE LEFEBVRE
Location of ANNE LEFEBVRE on the google maps. Address and contacts of ANNE LEFEBVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE LEFEBVRE ANNE LEFEBVRE: Colmant E | S. DEMOULIN | C?CILE ONCLINX | NICK AMPE | LUST

Other related companies as ANNE LEFEBVRE: Colmant E | S. DEMOULIN | C?CILE ONCLINX | NICK AMPE | LUST

ANNE LEFEBVRE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE LEFEBVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf ANNE LEFEBVRE bevindt zich op het adres: RUE DES REMPARTS 6BD2; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE LEFEBVRE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE LEFEBVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE LEFEBVRE, openstaande posities, locatie van ANNE LEFEBVRE op de kaart.

ANNE LEFEBVRE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE LEFEBVRE, company assigned to the tax number BE03022857666. The company ANNE LEFEBVRE is located at the address: RUE DES REMPARTS 6BD2; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE LEFEBVRE is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE LEFEBVRE is not available. You also can look at reviews of ANNE LEFEBVRE, open positions, location of ANNE LEFEBVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE LEFEBVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE LEFEBVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE LEFEBVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE LEFEBVRE, employees, financial statistics.