ANNA GIBELLO

Contactgegevens ANNA GIBELLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNA GIBELLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNA GIBELLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27107811 (+32-27107811) 27107811 (+32-27107811)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNA GIBELLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNA GIBELLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNA GIBELLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNA GIBELLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNA GIBELLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNA GIBELLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNA GIBELLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNA GIBELLO
Products information ANNA GIBELLO

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNA GIBELLO
(Get full report from official database of BE for ANNA GIBELLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNA GIBELLO
Addition kinds of activities for ANNA GIBELLO

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
21110000. sigaretten | Cigarettes
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec

Werken bij ANNA GIBELLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNA GIBELLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNA GIBELLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNA GIBELLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • Administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

 • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

 • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

 • parkwachter (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

 • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Stagiaire/Studenten (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

 • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Intellifin NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • Ervaren Elektricien (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

 • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

Zoek naar antwoorden van ANNA GIBELLO in sociale netwerken
Look for responds of ANNA GIBELLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNA GIBELLO. Laat een reactie achter voor ANNA GIBELLO. ANNA GIBELLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNA GIBELLO. Leave a respond for ANNA GIBELLO. ANNA GIBELLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNA GIBELLO op de google maps. Adres en contacten ANNA GIBELLO
Location of ANNA GIBELLO on the google maps. Address and contacts of ANNA GIBELLO

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNA GIBELLO ANNA GIBELLO: JOHAN GENTIER | J. DE SCHUYTER | Van Der Haegen Patrick | Paul Veys NV | Maes NV

Other related companies as ANNA GIBELLO: JOHAN GENTIER | J. DE SCHUYTER | Van Der Haegen Patrick | Paul Veys NV | Maes NV

ANNA GIBELLO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNA GIBELLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf ANNA GIBELLO bevindt zich op het adres: WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNA GIBELLO is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNA GIBELLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNA GIBELLO, openstaande posities, locatie van ANNA GIBELLO op de kaart.

ANNA GIBELLO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNA GIBELLO, company assigned to the tax number BE07036987304. The company ANNA GIBELLO is located at the address: WOLUWEDAL 20; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNA GIBELLO is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNA GIBELLO is not available. You also can look at reviews of ANNA GIBELLO, open positions, location of ANNA GIBELLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNA GIBELLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNA GIBELLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNA GIBELLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNA GIBELLO, employees, financial statistics.