ANN-PASCALE VAN IMPE

Contactgegevens ANN-PASCALE VAN IMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN-PASCALE VAN IMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN-PASCALE VAN IMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISBOGENHOFSTRAAT 15; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34804373 (+32-34804373) 34804373 (+32-34804373)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN-PASCALE VAN IMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN-PASCALE VAN IMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN-PASCALE VAN IMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN-PASCALE VAN IMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN-PASCALE VAN IMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN-PASCALE VAN IMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN-PASCALE VAN IMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN-PASCALE VAN IMPE
Products information ANN-PASCALE VAN IMPE

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN-PASCALE VAN IMPE
(Get full report from official database of BE for ANN-PASCALE VAN IMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN-PASCALE VAN IMPE
Addition kinds of activities for ANN-PASCALE VAN IMPE

013100. Katoen | Cotton
17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij ANN-PASCALE VAN IMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN-PASCALE VAN IMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN-PASCALE VAN IMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN-PASCALE VAN IMPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

 • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

 • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: SBARRO

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Assistent Productieleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

 • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van ANN-PASCALE VAN IMPE in sociale netwerken
Look for responds of ANN-PASCALE VAN IMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN-PASCALE VAN IMPE. Laat een reactie achter voor ANN-PASCALE VAN IMPE. ANN-PASCALE VAN IMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN-PASCALE VAN IMPE. Leave a respond for ANN-PASCALE VAN IMPE. ANN-PASCALE VAN IMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN-PASCALE VAN IMPE op de google maps. Adres en contacten ANN-PASCALE VAN IMPE
Location of ANN-PASCALE VAN IMPE on the google maps. Address and contacts of ANN-PASCALE VAN IMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN-PASCALE VAN IMPE ANN-PASCALE VAN IMPE: Hoak VZW | ROKEGEM K | BUREAU BATTIAU | JEAN-CLAUDE GALAND | Damit P

Other related companies as ANN-PASCALE VAN IMPE: Hoak VZW | ROKEGEM K | BUREAU BATTIAU | JEAN-CLAUDE GALAND | Damit P

ANN-PASCALE VAN IMPE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN-PASCALE VAN IMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf ANN-PASCALE VAN IMPE bevindt zich op het adres: KRUISBOGENHOFSTRAAT 15; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN-PASCALE VAN IMPE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN-PASCALE VAN IMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN-PASCALE VAN IMPE, openstaande posities, locatie van ANN-PASCALE VAN IMPE op de kaart.

ANN-PASCALE VAN IMPE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN-PASCALE VAN IMPE, company assigned to the tax number BE02625427246. The company ANN-PASCALE VAN IMPE is located at the address: KRUISBOGENHOFSTRAAT 15; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN-PASCALE VAN IMPE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN-PASCALE VAN IMPE is not available. You also can look at reviews of ANN-PASCALE VAN IMPE, open positions, location of ANN-PASCALE VAN IMPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN-PASCALE VAN IMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN-PASCALE VAN IMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN-PASCALE VAN IMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN-PASCALE VAN IMPE, employees, financial statistics.