ANN VAN CRAEN

Contactgegevens ANN VAN CRAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN CRAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN CRAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COTEAUX 227; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22426932 (+32-22426932) 22426932 (+32-22426932)

Fax (fax): +32 (59) 671-60-84 +32 (59) 671-60-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN CRAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN CRAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN CRAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN CRAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN CRAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN CRAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN CRAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN CRAEN
Products information ANN VAN CRAEN

BTW identificatienummer (tax): BE09988464355
Ondernemingsnummer: 1558380126
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN CRAEN
(Get full report from official database of BE for ANN VAN CRAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN CRAEN
Addition kinds of activities for ANN VAN CRAEN

32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij ANN VAN CRAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN CRAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN CRAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN CRAEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

 • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Student weekdagen (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: T-INTERIM AALST

  Type: Studentenjob

  Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

 • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

  Type: Vaste Job

  Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

 • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

 • Osteopaat (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PRAKTIJK FACET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • Afdelingsmanager (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN CRAEN in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN CRAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN CRAEN. Laat een reactie achter voor ANN VAN CRAEN. ANN VAN CRAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN CRAEN. Leave a respond for ANN VAN CRAEN. ANN VAN CRAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN CRAEN op de google maps. Adres en contacten ANN VAN CRAEN
Location of ANN VAN CRAEN on the google maps. Address and contacts of ANN VAN CRAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN CRAEN ANN VAN CRAEN: JOHNY CLAEREBOUT | PROTEINES DIFFUSION | Art Factory | MANOR | Marco Polo

Other related companies as ANN VAN CRAEN: JOHNY CLAEREBOUT | PROTEINES DIFFUSION | Art Factory | MANOR | Marco Polo

ANN VAN CRAEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN CRAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09988464355. Het bedrijf ANN VAN CRAEN bevindt zich op het adres: RUE DES COTEAUX 227; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN CRAEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN CRAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN CRAEN, openstaande posities, locatie van ANN VAN CRAEN op de kaart.

ANN VAN CRAEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN CRAEN, company assigned to the tax number BE09988464355. The company ANN VAN CRAEN is located at the address: RUE DES COTEAUX 227; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN CRAEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN CRAEN is not available. You also can look at reviews of ANN VAN CRAEN, open positions, location of ANN VAN CRAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN CRAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN CRAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN CRAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN CRAEN, employees, financial statistics.