ANN RYCKASEYS

Contactgegevens ANN RYCKASEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN RYCKASEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN RYCKASEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. FRANKLIN ROOSEVELT 204; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26721144 (+32-26721144) 26721144 (+32-26721144)

Fax (fax): +32 (61) 616-47-36 +32 (61) 616-47-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN RYCKASEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN RYCKASEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN RYCKASEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN RYCKASEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN RYCKASEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN RYCKASEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN RYCKASEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN RYCKASEYS
Products information ANN RYCKASEYS

BTW identificatienummer (tax): BE06640930175
Ondernemingsnummer: 1801177978
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN RYCKASEYS
(Get full report from official database of BE for ANN RYCKASEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN RYCKASEYS
Addition kinds of activities for ANN RYCKASEYS

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
26210504. Poster papier | Poster paper
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
54990203. Frisdranken | Soft drinks
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij ANN RYCKASEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN RYCKASEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN RYCKASEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN RYCKASEYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

 • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ASAP MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

 • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

 • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TUINEN PERREMAN

  Type: Vaste Job

  Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

 • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: CANON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

 • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ANN RYCKASEYS in sociale netwerken
Look for responds of ANN RYCKASEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN RYCKASEYS. Laat een reactie achter voor ANN RYCKASEYS. ANN RYCKASEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN RYCKASEYS. Leave a respond for ANN RYCKASEYS. ANN RYCKASEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN RYCKASEYS op de google maps. Adres en contacten ANN RYCKASEYS
Location of ANN RYCKASEYS on the google maps. Address and contacts of ANN RYCKASEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN RYCKASEYS ANN RYCKASEYS: ETS POISSON SA | HENRI VAN GESTEL | COMPU 2000 | Mathijs J | WILFRIED LAPORTE

Other related companies as ANN RYCKASEYS: ETS POISSON SA | HENRI VAN GESTEL | COMPU 2000 | Mathijs J | WILFRIED LAPORTE

ANN RYCKASEYS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN RYCKASEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640930175. Het bedrijf ANN RYCKASEYS bevindt zich op het adres: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 204; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN RYCKASEYS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN RYCKASEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN RYCKASEYS, openstaande posities, locatie van ANN RYCKASEYS op de kaart.

ANN RYCKASEYS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN RYCKASEYS, company assigned to the tax number BE06640930175. The company ANN RYCKASEYS is located at the address: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 204; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN RYCKASEYS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN RYCKASEYS is not available. You also can look at reviews of ANN RYCKASEYS, open positions, location of ANN RYCKASEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN RYCKASEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN RYCKASEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN RYCKASEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN RYCKASEYS, employees, financial statistics.