ANN POLLEUNIS

Contactgegevens ANN POLLEUNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN POLLEUNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN POLLEUNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 50B3; 3450; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 11583132 (+32-11583132) 11583132 (+32-11583132)

Fax (fax): +32 (63) 836-85-85 +32 (63) 836-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN POLLEUNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN POLLEUNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN POLLEUNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN POLLEUNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN POLLEUNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN POLLEUNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN POLLEUNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN POLLEUNIS
Products information ANN POLLEUNIS

BTW identificatienummer (tax): BE03140960693
Ondernemingsnummer: 5140197753
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN POLLEUNIS
(Get full report from official database of BE for ANN POLLEUNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN POLLEUNIS
Addition kinds of activities for ANN POLLEUNIS

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij ANN POLLEUNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN POLLEUNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN POLLEUNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN POLLEUNIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

 • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

 • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

 • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

 • onderwijzer (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van ANN POLLEUNIS in sociale netwerken
Look for responds of ANN POLLEUNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN POLLEUNIS. Laat een reactie achter voor ANN POLLEUNIS. ANN POLLEUNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN POLLEUNIS. Leave a respond for ANN POLLEUNIS. ANN POLLEUNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN POLLEUNIS op de google maps. Adres en contacten ANN POLLEUNIS
Location of ANN POLLEUNIS on the google maps. Address and contacts of ANN POLLEUNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN POLLEUNIS ANN POLLEUNIS: Immo JMC | IMPRIMERIE DU TOURNAISIS | Ceustermans Verwarming en Sanitair nv | FA. V.D. HAEGEN-DE GAND | LOCATION NANINNE

Other related companies as ANN POLLEUNIS: Immo JMC | IMPRIMERIE DU TOURNAISIS | Ceustermans Verwarming en Sanitair nv | FA. V.D. HAEGEN-DE GAND | LOCATION NANINNE

ANN POLLEUNIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN POLLEUNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03140960693. Het bedrijf ANN POLLEUNIS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 50B3; 3450; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN POLLEUNIS is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN POLLEUNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN POLLEUNIS, openstaande posities, locatie van ANN POLLEUNIS op de kaart.

ANN POLLEUNIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN POLLEUNIS, company assigned to the tax number BE03140960693. The company ANN POLLEUNIS is located at the address: DORPSSTRAAT 50B3; 3450; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN POLLEUNIS is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN POLLEUNIS is not available. You also can look at reviews of ANN POLLEUNIS, open positions, location of ANN POLLEUNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN POLLEUNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN POLLEUNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN POLLEUNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN POLLEUNIS, employees, financial statistics.