ANKE REUSENS

Contactgegevens ANKE REUSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANKE REUSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANKE REUSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZA MARIALEI 4; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327788 32327788

Fax (fax): +32 (82) 680-92-36 +32 (82) 680-92-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANKE REUSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANKE REUSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANKE REUSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANKE REUSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANKE REUSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANKE REUSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANKE REUSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANKE REUSENS
Products information ANKE REUSENS

BTW identificatienummer (tax): BE03941314697
Ondernemingsnummer: 4272827148
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANKE REUSENS
(Get full report from official database of BE for ANKE REUSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANKE REUSENS
Addition kinds of activities for ANKE REUSENS

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
54619901. bagels | Bagels
58120315. Snackwinkel | Snack shop
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive

Werken bij ANKE REUSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANKE REUSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANKE REUSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANKE REUSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

 • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

 • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

 • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

 • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

 • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van ANKE REUSENS in sociale netwerken
Look for responds of ANKE REUSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANKE REUSENS. Laat een reactie achter voor ANKE REUSENS. ANKE REUSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANKE REUSENS. Leave a respond for ANKE REUSENS. ANKE REUSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANKE REUSENS op de google maps. Adres en contacten ANKE REUSENS
Location of ANKE REUSENS on the google maps. Address and contacts of ANKE REUSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANKE REUSENS ANKE REUSENS: MONTEYNE GARAGE- CARROSSERIE | TIMMERMANS | Profil Coiffure | BRANDSTOFFEN VRANCX | F. VERGOUWEN

Other related companies as ANKE REUSENS: MONTEYNE GARAGE- CARROSSERIE | TIMMERMANS | Profil Coiffure | BRANDSTOFFEN VRANCX | F. VERGOUWEN

ANKE REUSENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANKE REUSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03941314697. Het bedrijf ANKE REUSENS bevindt zich op het adres: LOUIZA MARIALEI 4; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANKE REUSENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANKE REUSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANKE REUSENS, openstaande posities, locatie van ANKE REUSENS op de kaart.

ANKE REUSENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANKE REUSENS, company assigned to the tax number BE03941314697. The company ANKE REUSENS is located at the address: LOUIZA MARIALEI 4; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANKE REUSENS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANKE REUSENS is not available. You also can look at reviews of ANKE REUSENS, open positions, location of ANKE REUSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANKE REUSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANKE REUSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANKE REUSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANKE REUSENS, employees, financial statistics.