ANDY BEELEN

Contactgegevens ANDY BEELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDY BEELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDY BEELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 60; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16310131 (+32-16310131) 16310131 (+32-16310131)

Fax (fax): +32 (67) 984-80-53 +32 (67) 984-80-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDY BEELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDY BEELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDY BEELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDY BEELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDY BEELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDY BEELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDY BEELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDY BEELEN
Products information ANDY BEELEN

BTW identificatienummer (tax): BE05690887451
Ondernemingsnummer: 9276550292
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDY BEELEN
(Get full report from official database of BE for ANDY BEELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDY BEELEN
Addition kinds of activities for ANDY BEELEN

285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
31110503. Skirtleer | Skirting leather
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
35560300. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
58129903. Traiteurs | Caterers
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec

Werken bij ANDY BEELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDY BEELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDY BEELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDY BEELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

 • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

 • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

 • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

 • poetshulp (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • Kelners m/v (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: HET KLAVERBLAD

  Type: Vaste Job

  Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

 • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

Zoek naar antwoorden van ANDY BEELEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDY BEELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDY BEELEN. Laat een reactie achter voor ANDY BEELEN. ANDY BEELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDY BEELEN. Leave a respond for ANDY BEELEN. ANDY BEELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDY BEELEN op de google maps. Adres en contacten ANDY BEELEN
Location of ANDY BEELEN on the google maps. Address and contacts of ANDY BEELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDY BEELEN ANDY BEELEN: SOENEN BRUNO | QBO NV | COLRUYT | GUERIT JM | Boule Bleue

Other related companies as ANDY BEELEN: SOENEN BRUNO | QBO NV | COLRUYT | GUERIT JM | Boule Bleue

ANDY BEELEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDY BEELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05690887451. Het bedrijf ANDY BEELEN bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 60; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDY BEELEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDY BEELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDY BEELEN, openstaande posities, locatie van ANDY BEELEN op de kaart.

ANDY BEELEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDY BEELEN, company assigned to the tax number BE05690887451. The company ANDY BEELEN is located at the address: VAARTSTRAAT 60; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDY BEELEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDY BEELEN is not available. You also can look at reviews of ANDY BEELEN, open positions, location of ANDY BEELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDY BEELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDY BEELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDY BEELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDY BEELEN, employees, financial statistics.